Upp och hoppa alla bagarbarn!

Ah. Ledig dag. Ledig dag och solen skiner. Jag hade världens drömläge när jag vaknade i morse. Jag började dagen med en 45 minuters joggisch. Den var mindre bra. Jag är fortfarande alldeles förkyld för att jogga. Och har så varit i 3 månader, det känns lite surt. Snoret rann som ur en vattenkran och halsen gjorde ont som ett brutet ben. Jag ska nog hålla mig till promenader i några dagar till så att inte förkylningen kommer tillbaka med full kraft igen.

Sen for jag in till staden för att möta Ceebs och Sandylicious. Så stötte jag ihop med Hanna av en slump och så hängde vi runt i solen. En sån där dag som jag längtat efter. En sån där dag på en bänk i solskenet med varsin glass i handen. Fast jag hade ingen glass. Jag köpte en baguette senare istället. Och en sjukt god chokladgodis. Mjau. Sandy hade kjol, fast det var kjolfria dagen. Hanna har fått en passion för färgglada skor, därför hade hon idag ett par bruna. Och Ceebs har fått åldersdiabetes och är törstig hela tiden. Så det var vår i luften helt enkelt. Vi ska ha picknickar. Och grillfester. Och mysiga kvällar på Rådhusgården. Rådhusgården är det enda trevliga utestället som finns i Falun. Där är det alltid trevlig stämning.

När jag kom hem blev jag våldgästad av Märta och Alva. Storebror var hemma och hälsade på så det blev ett himla liv. Han har aldrig träffat dem förut men Märta hade redan efter en halvtimme bestämt sig för att hon ska flytta hem till Storebror och sova i hans säng. Så bakade vi vaniljbullar. Märta åt degen och Alva kladdade med den. Själv fick jag ha hand om att ha i ingredienserna och försöka se till så att det inte var mjöl över hela köket. Det blev det dock ändå. Bullarna blev åtminstone väldigt goda. Även fast Märta bara åt vaniljkrämen i sina bullar. Lediga dagar finns nog inte i min värld så länge jag har de där som grannar. Tur att de är söta åtminstone.

Nu har jag körkortsångest. Nu ska jag sluta ha körkortsångest. Blä. Jag hatar att köra bil. Alla som säger att det blir roligare när man börjar köra på körskolan ljuger. Alla som säger att halkbanan är skitrolig ljuger. Varför ljuger alla som mycket om körkorts-grejer? Kan de inte bara vara ärliga? "Att köra bil är jävligt tråkigt men det är ett nödvändigt ont med körkort!" Så slipper man ens tro att det ska bli roligt. För det är inte roligt. Inte någonstans. Sådeså. Dyrt är det också. Jävla horerier.

Sovdags nu kanske så jag orkar jobba imorgon. Ska tydligen få äran att vara på den jobbiga avdelningen. Woohoo. Tur att det är fredag åtminstone, då är många barn lediga. Från och med idag ska jag sluta använda foundation. Spännande va? Jag som precis hade börjat också. Men nu slutar jag igen. Smink är inte min grej.

The Pipettes - ABC

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Ja men, ja men! Det ÄR skoj att köra bil men det är ett helvete att ta kortet - därför är det så satans skoj efteråt - att man klarade av skiten! Sen så var halkbanan pirrig men eftersom jag är en kung på att sladda snurrade jag inte en enda jävla gång medan andra losers snurrade flera gånger. Du kan ta sladdlektioner med mig sen, call me honey

2008-04-17 @ 21:55:39
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0