Starta paniken!

Nu har jag packat klart. Tror jag. Det känns som att någonting fattas. Kanske för att jag fick lov att minska 5 par skor till 3. Stackars Jimmy kommer nog att bli tokig på mig snart. Stackars hela allmänheten kommer nog att bli det. Men jag kan verkligen inte med när inte allting matchar. Jag kan inte med människor som har omatchande kläder. Ännu mindre kan jag med att själv ha på mig kläder som inte matchar. JA, JAG VET! Jag ska sluta. Jag ska ge mig nu. Jag ska acceptera att man inte kan ta med sig hela garderoben utan att det är som det är. Och så ska jag nog kanske köpa lite mer basplagg. Ett par vita och ett par svarta skor kanske. Istället för massor av röda eller rosa eller prickiga eller. Ja. Ni vet. Fan, vad jag modebloggischar nuförtiden. Stön.

Nu ska jag krypa till sängs och lugna ner mig. Jag saknar Jimmy. Fast så får man inte heller säga. Eller jo. Det får man fanimej. Man får faktiskt det, sådeså. Man får vara glad när man är lyckligare än man någonsin varit. Man får vara lycklig när man träffat någon som får en att skratta tills magen värker och tårarna rinner. Man får vara lycklig att man gått från supermegabitter überdeprimerad till överlycklig pirr-i-magen kär och galen. Jag får vara sprallig, fnittrig och MIG SJÄLV! Det är det bästa av allt. Aah. Jag älskar den där lilla Moderaten. Haha.

Sova var det ja. Det är ansträngande att hänga med Ryska Vodkan-Evelina så det är bäst att jag är utvilad när jag anländer till Örebro. För jag lär ju knappast vara det när jag åker därifrån. Haha. SNAPE, SNAPE, SEVERUS SNAPE! Vi ska festa för oss själva. Det är vi bra på. Så länge jag har vodkan klarar jag mig, som vi brukar säga!

The Hives - You Got It All... Wrong

Kommentarer
Postat av: Diamond T

Men! Fan va trevligt! Man kanske skulle ta sig dit ändå...

2008-04-29 @ 12:19:47
URL: http://theah.blogg.se
Postat av: Saturnine

Jag är hungrig! Ät åt mig med! Hälsa Jimbob! (ifall du hinner läsa det här ens ;P)

2008-04-29 @ 12:35:05
URL: http://saturnine.blogg.se
Postat av: Jcoke

nu måste du förklara vad du menar med Snape. Du gillade ju inte Harry Potter ju. Är det något internskämt.

2008-05-01 @ 11:29:34
URL: http://jcoke.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0