Nu ligger dollar'n lågt!

Nästan lika lågt som jag känner mig. Jag ska nog gå och sova väldigt tidigt idag, det kan vara sömnbrist som får mitt humör att svikta. Jag fick nyss ett sms från Jimmy där han undrade vad jag har för t-shirt storlek. Undrar just vad han nu har för hittepå i kikaren? Han är på Danko Jones. Så jag kan nästan räkna ut vad det är. Jag ska nog köpa en Håkan Hellström t-shirt till honom i gengäld.

Nu ska jag sova. Jag är alldeles för sugen på chips för att orka vara vaken. Jag hamnar snart i chipskoma. Är det inte fredag snart? Mmm. Pepparchips. Ost&Persilja lantchips. Sourcream&Cheese. Roasted garlic & Salt. Och vilken idiot var det egentligen som bestämde att de skulle sluta tillverka Sourcream&Lime-chips?

Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down

Kommentarer
Postat av: Saturnine

*pussar på & kramar om* Du har varit duktig med pluggandet och det här "lilla" provet klarar du, det är nog bara nån som vill jävlas med dig.. ;) Inte jag alltså. Jag är mest sjuk. Sen vill jag slutligen skriva som så att tiden går fortare än du tror (klyscha, true) tills du får träffa Jimbob igen! ATTSÅDETSÅ!

2008-04-09 @ 12:40:00
URL: http://saturnine.blogg.se
Postat av: hogie

Önskar att jag kunde få en Danko Jones tisha...

2008-04-09 @ 19:43:40
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0