Hoppa om du hånglat med Eddie Läck!

Aah. Vilken kanonhelg. Ska det fortsätta såhär hela sommaren så får vi bästa sommaren någonsin! Helt underbart. Mest för att jag varit fin i kanten och bara druckit 3-4 cider per kväll, så jag har inte ens varit bakis. Dessutom har vädret varit helt okej, inte lika fint som under veckan, men helt okej. Ännu bättre är ju att det bara är 2 dagar tills det blir "helg" igen. Hur ska jag ens hinna återhämta mig?

I fredags skulle det ha blivit Klubb Phone Me. Men det var fullt därinne så det blev Marrre istället. Där jag och Hanna dansade bugg som galningar och minsann blev det inte en liten foxtrot (läs: Pusskalas) med Jimmy också. Innan vi hamnade på Marianne's var det förfest hos Hanna. Hanna drack drinkar med saltlakrits-fiskar i och jag var mest rockig i Danko Jones tischa och nätstrumpbyxor. Vad gör man inte för att få Jimmy att bryta sitt kyskhets-löfte? Haha. Marianne's var roligt då vi för första gången på länge fick vara lammkött. Där fann dock gott om karlar som gärna velat bli våra Sugar-Grandpa's. Sen att Mattias spillde ut en halv Gin&Tonic på mig är ju en annan historia.

I lördags tog vi en shopping-spree på Lager157. Jag fick en prickig klänning av Jimmy. Den är fin. Plus att jag har en jättefin prickig klänning på mig. Och en på väg hem på posten från Haléns. Och en till som ska beställas imorgon. Som jag sa till Hanna: "En prickig klänning gör ingen sommar!" Fyra däremot! Eller fler, jag kan säker ha glömt bort någon som jag äger redan. (Förlåt Evelina, jag fick lov. Hoho.) Nu måste jag bara hitta ett par skor att matcha med klänningen jag fick i lördags. Undrar vem av mina kompisar Jimmy har legat med eftersom jag fick en klänning? SPEAK UP!

På kvällen drog jag med mig alla grabbarna, dvs. Jimmy, Freddie och Jocke, till Sandylicious där det vankades grillkväll på balkongen. Sandy och Hanna skötte grillningen medan grabbarna drack öl. Själv fick jag äran att skära fetaost. Mest lekte jag med Foppa-hatten förstås, eftersom jag hade Foppa-tröjan på mig. Sen kom Ceebs och Ante (Böööteee) också till Sandy och vi körde mest referenshumor hela tiden. Jag och Ceebs kan bara sån humor. Vi tycker inte om andra människor, det är därför vi mest är interna hela tiden.

För att ta igen att vi var lammkött i fredags fick vi lov att gå till Etage och vara gammeltackor. Eller så var det för Etage är bäst att tokdansa på. Och vem är där om inte EDDIE LÄCK?! Woohoo. Jag var alldeles svettig resten av kvällen sen. Eller så har jag kommit i klimakteriet. Jag var förstås alldeles till mig över att Eddie Läck var där, det var inte alls så att jag gjorde en jättestor grej av det bara för att jävlas med Jimmy. Oh nej. Inte jag inte. Det blev mest tokdans, där Jocke vann galnast på dansgolvet. Sandy hittade som vanligt någon att battla med och grabbarna intog stången. Jag hade Sågmyra-kram med Denise och Hyllan och shakade ass med Hanna.

Roligast under kvällen var åtminstone den här dialogen inne på tjejtoan då en tjej kommer in helt hysterisk.
Tjej #1: "HALLÅ! JAG HAR HÅNGLAT MED EDDIE LÄCK!"
Tjej #2: "Det var väl ingenting, jag har hånglat med målvakten i Leksands IF!"
Tjej #3: "Men idioter, det är ju samma person! Och honom har jag också hånglat med..."
Tjej #4: "Han försökte hångla med mig också, men jag gick därifrån för han var så sluskig!"
Man kanske skulle gjort ett försök att hångla med honom i alla fall? Han verkar ju inte vara så kräsen. Lilla Eddie. Mitt hjärta är krossat. Haha.

Nu ska jag äta chips och vara lite tjock. Det stod i någon reklam här på blogg.se att jag redan är bikini-klar så det är väl bara att skyffla på då. Dessutom har Jimmy sagt att om jag någonsin får lov att byta storlek (vare sig det är uppåt eller neråt) så är det tack och hej. Så då måste jag ju hålla formen. CHIPS BYGGDE DENNA KROPP!

Förresten: Björn Gustafsson till Peace&Love. Aah. Snuttegull.

Sugarplum Fairy - Sensation

Kommentarer
Postat av: Diamond T

Vadå? Ska Björn Gustafsson göra ett framträdande på P&L?

2008-04-28 @ 15:12:48
URL: http://theah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0