Hej väggen!

Efter två månaders lyckorus vaknade jag i morse och gick in i väggen. Ungefär. Jag hade ingen lust alls att gå upp, ville mest gråta och det kändes som att jag bar på en stor tung sten. Så känns det fortfarande. Hela dagen har jag gått och grämt mig över det här med geografin. Och jag orkar inte. Jag ORKAR inte. Det känns som att jag snubblat på mållinjen på något sätt. Jag hade fått G på alla insändningsuppgifter, G på uppsatsen och G på provet. Och så måste jag ändå göra ett till prov. Samma prov. Samma frågor. Just nu känns det så tungt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Men JAG VET att jag varit jätteduktig. Jag har läst upp nästan halva gymnasiet helt på egen hand samtidigt som jag har jobbat nästan 80% har jag pluggat 100%. Lägg sedan till att alla de ämnen jag har läst upp är ämnen som jag avskyr eftersom min gymnaiserektor begick tjänstefel och gav mig ett slutbetyg trots att jag hade ca 40% IG. Har man mer än 10% IG ska man få ett samlat dokument, vilket innebär att du får läsa upp vilka ämnen du vill. Får du ett slutbetyg måste du läsa upp de ämnen som du fått IG i. Så, ja. Jag vet. Jag har varit jätteduktig, jag har fan rätt att klappa mig själv på ryggen utav bara helvete. (Räknar man med att jag pluggade upp flera av dessa ämnen när jag troligtvis var inne i en deprimerad fas på grund av mitt ex och mina så kallade vänners egoistiska tilltag så är fanimej värd ännu mer beröm.) Så. Jodå. Jag har varit grymt duktig. Det är bara det att nu känns det som att det tagit stopp.

Jag är ju SÅ nära att vara färdig. Men jag orkar verkligen inte. Jag vill bara lägga mig ner och gråta ögonen ur mig. Dessutom ska jag jobba på den jobbiga avdelningen hela veckan och jag saknar Jimmy så jag nästan klättrar på väggarna. Vi kanske inte ses på flera veckor för båda två är typ panka och jag jobbar hela tiden. Suck.

Svar på lite frågor då: Jag har hittat klänningarna på www.GoJane.com.
Och man får inte ha rött på bröllop för det betyder att man haft ihop det med bruden/brudgummen.

Ska vi fokusera på något positivt så fick jag mail från Howlin' Pelle idag igen. Hihi. Han skrev att jag gjorde det bra som fick dem till Peace&Love. Jo jo. Jag menar det jag. Nu ska jag gråta lite för att det är så synd om mig.

Velvet Revolver - Faithful

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0