Hej mitt vinterland!

Ute faller snö, i spiltan Blacken står. Och varför kommer vintern nu? Snön vräker ner här utanför fönstren och jag har lust att göra ingenting. Vilket jag gör också. Eftersom jag blev så arg när det visade sig att det där Geografi-provet innehöll exakt samma frågor som det förra. Så jag ska alltså skriva om ett prov som jag redan har fått G på men med nya regioner och länder att jämföra med. Ja, jag ser verkligen det logiska i det. Verkligen.

Det här är värre än när jag på mellanstadiet fick lov att åka tillbaka till badhuset trots att jag klarade alla simproven helt galant. Den gången fick jag åtminstone en förklaring till varför jag fick lov att åka tillbaka. Sen att anledningen var att det var för att resten av klassen behövde lugn och ro och att jag behövde leka av mig är ju en annan historia. Jag kan inte förstå att mina föräldrar aldrig kollat upp om jag lider av någon bokstavssjukdom? Jag praktiskt taget skriker ju DAMP, ADHD eller Tourettes.

Åh. Jävla skit geografi. Ska jag ens orka argumentera över hur dumt det här är eller ska jag bara göra skiten trots att jag redan gjort den? Det är frågan. I mitt nästa liv ska jag bara ha IG i roliga ämnen. Svenska och engelska och sånt som jag tycker att är intressant och roligt. Jag går nog och hoppar ner vid dammluckorna istället, så jävla less blir jag. Undrar om alla som är lärare egentligen är bittra människohatare som gör allt för att göra det svårt och jävligt för alla i sin omgivning? För isåfall är det ett yrke som kommer att passa mig perfekt!

Doktor Kosmos - Seriöst Är Värdelöst

Kommentarer
Postat av: Saturnine

KÄRLEKSTÖÖÖÖÖNT, du klär i det baby!

2008-04-07 @ 13:46:53
URL: http://saturnine.blogg.se
Postat av: Saturnine

WHAT!? Blogg.se kapade mina elaka kommentarer! Fy fan! Det spöregnar här ^^ Det är skitskoj, man blir typ blööööt :P

2008-04-07 @ 13:49:06
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0