Hallelulja moment!

Idag lyckades jag flirta till mig ett G i geografi B fast jag inte orkade göra det där sista provet. Jag tror läraren tyckte lite synd om mig när jag berättade om hur jobbigt det är att behöva plugga geografi för att bli konditor. Så nu har jag det där G't. Känns väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt bra!

Något som känns mindre bra är att Jimmys tåg är försenat så han kommer inte förrän 20.30, det blir jävligt stressigt med tanke på att han ska till Sågmyra och sen ska vi tillbaka till stan och så förfesta och sen gå ut. Men men. Det löser sig. Man ska inte stressa, då får man ont i magen. Det är bättre att ta det som det kommer.

Vilket vi har gjort under resten av dagen. Och med VI menar jag förstås jag och Märta. Vi har ätit kakor och druckit saft. Tagit en finpromenad med parasoller och röda klackskor. Ätit jordgubbar. Legat i hängmattan. Jag gillar att min bästa kompis är 5 år gammal. Ännu mer gillar jag hennes konstiga lekar och roliga kommentarer. Mest gillar jag när hon smörjer in magen med solskyddsfaktor 40 trots att hon har t-shirt på sig.

Nu ska jag ut i solen en stund till. Johnen är här och tvättar också för de kaklar om sin tvättstuga. Haha. Sågmyra - en enda stor familj. Sen blir det duschen, outfits-letande, äta och så åka in till stan för att gå på Klubb Phone Me. Fan, vad underbart livet kan vara. Jag blir alldeles studsig i magen!

Håkan Hellström - Himmel Blå, Himmel Blå

för att fräknarna på min näsa och mina armar tyder på att det nalkas sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0