Gammal kärlek rostar aldrig.

Jag skulle ju berätta om det där gulliga som Elias sa. Jag och Elias har ju, som de flesta känner till, faktiskt haft en liten kärleksaffär i flera år. Ungefär hela hans livstid faktiskt. Åtminstone större delen av den. På sista tiden har vi lagt det lite på is, Elias har haft fullt upp med sin andra tjej och dessutom är han ju nu som 5-åring faktiskt alldeles för stor för att lyfta upp och pussas och kramas med. Idag när han kom till dagis gick han däremot direkt fram till mig och började glatt prata.

Elias: "Pernilla, vet du? När jag var lika liten som Elin så gillade du och jag varandra jättemycket!"
Jag: "Ja, gör vi inte det nu då?"
Elias: "Joo, jag tycker om att busa med dig, men jag tror inte att du tycker att det är så kul..!"

Jag försäkrade honom om att jag visst tyckte det var roligt att busa med honom också och så gick han iväg och byggde med lego eller byggde med någonting. Några timmar senare efter lunch satt vi sedan i läsrummet och när jag hade läst x antal böcker och Elias låg med huvudet i mitt knä tittar han sedan länge på mig och säger:

"Jag gillar dig fortfarande jättemycket!"

Aaaah. Mitt hjärta smälte som smör i solen. Det är ju det jag alltid har sagt, ingen går upp emot den där norrländska lilla sötnosen. I helgen får jag dock nöja mig med den näst bästa som förvisso också har sina fördelar. Till exempel att han inte springer och gömmer sig så fort det är dags att klä på sig och gå ut och att han inte tvingar mig att bygga enorma sandslott till honom. Men förutom det så är det inte så mycket mer. Haha.

Little Man Tate - What What You Got

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0