Det här har växt i mig, åh, så länge nu.

Jag borde ha varit i Göteborg igår. Känner jag när jag läser Kom Igen Linda!'s blogg och när jag läser recensionen på aftonbladet.se. Men jag tröstar mig med min Peace&Love-biljett och möjligtvis Hultsfred. Man kan inte vara överallt samtidigt. Helgen var fin ändå. Alldeles för kort förstås, men fin. Bra, toppen, underbar, fantastisk. Hell yeah.

I fredags ingentinglade vi. Hämtade Jimmy på tågstationen, käkade kina-mat, tittade på hockey på teve. Gjorde ingenting vettigt alls helt enkelt. Ibland är det liksom det allra bästa. I lördags var det kakbak för hela slanten inför Hannas 24-årskalas. Hanna är i alla fall inte 25! Det var viktigt igår tydligen. Haha. Kakor fanns det däremot gott om när vi kom fram. Ante (a.k.a Böte & Zante) provsmakade alla kakorna. Robster och hans kompis, som jag har för mig att hette Calle, spelade gitarr och Fyllefyran hade re-union. The Four Four. Four Får Lammkött. Anna var överlycklig över att få låna Jimmy i rökpauserna och min kaka var tydligen för fin för att äta upp.

Sen försvann alla i väg till andra fester, hemåt eller till Syrrah. Själv ringde jag Johnen som kom och hämtade oss. Anna var överlycklig så länge hon trodde att Johnen var 81'a. Vilken besvikelse när hon sen insåg att han är 88'a. Jimmy hade mest roligt åt att jag har en fin jacka. Jag gav igen genom att vara mig själv. Jag förstår inte varför han hatar mig så mycket när jag rabblar dagisramsor, kan varenda replik i Eva&Adam, sjunger med till Lena Ph och tokdregglar över Howlin' Pelle? Jag och min pappa mobbade Jimmy för att han är Moderat. Jag mobbar Jimmy för att han har märkesvantar. För det är ju också viktigt! Det går ju inte att ha ett par vanliga vantar inte, det måste ju vara ett pyttelitet Nike-märke på dem. Phö.

Idag är det söndag fastän det nyss var fredag. Jag hatar söndagar. Skjutsa Jimmy till tåget och puss och hej. Nu ses vi inte förrän i maj. Maj? Det känns ju som evigheters evigheter dit. Nåja, det får bli snål-helg nästa helg, sen är det inflyttningsfest hos Oskar i Borlänge och sen Festivalborg i Örebro. Sen är det faktiskt maj!

Nu ska jag spela gitarr tror jag. Blev så sugen när de spelade på festen igår, fastän jag inte vågade spela själv. Men hur kul är det att spela efter att Robban har spelat som kan spela på gehör och plinkar på som en jävla guru? Det är ju som att be Anja Pärson om att få tävla mot henne i slalom. Vem fan är så dum?

Håkan Hellström - En Vän Med En Bil

( för nu är det väl ändå sommar snart? )

Kommentarer
Postat av: hogie

Nu är det sommar snart!
Du får inte missa den nya festivalen som ter sig i de värmländska skogarna: Putte i parken. Kan blir hur tokbra som helst.
putteiparken.se

2008-04-14 @ 10:38:30
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0