"Det är så skönt att vara singel, för då slipper man duscha!"

Citerat Jenny. Ja. Det kanske finns ett samband där också i så fall, mellan singelskapet och dusch-bristen? Undrar om hon någonsin reflekterat över det? Haha.

Jag har jobbat en väldigt lång dag idag. Stängning är aldrig något vidare. Dessutom var det meningen att jag skulle göra det där himla provet i Geografin när jag kom hem. Men har jag fått något prov? Nej. Varken på mailen eller NTI's hemsida finns det något prov. Jävla Jonas. Jag var ju nästan lite pepp till och med. Åtminstone på att få det hela avklarat, nu måste jag antagligen göra det imorgon istället. Det har jag inte alls lust med. Eller kanske mer lust att göra det då eftersom jag slutar mycket tidigare då.

Efter jobbet gick jag direkt ner till Lager157 för att fika med Jen och Des. Det var där Jen kläckte ur sig det fina citatet om hur skönt det var att slippa duscha som singel. Ju mer hon försökte trassla ur sig det desto värre blev det. Desireé var mest pensionär som vanligt, hon vill gå och mata änder med Sture. Sture är hennes nya gubbe. Eller vad man nu säger när man börjar komma upp i åldrarna? Des är dessutom en knarkande pensionär som vill testa kokain. Jenny är den som ska fixa kokainet åt Desireé. Som att det skulle vara svårt? Det är väl bara att gå in på WESC-butiken och be att få några gram? Hoho.

Nu ska jag duscha. Tydligen ser jag ut som en äcklig häxa, enligt säkra källor på dagis. Det är rart med barn. Eller hur var det nu?

Ryan Adams - Everybody Knows

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0