Det finns en hel värld därute och jag är rädd att det är där han helst skulle befinna sig.

Jag lovade Ann att jag skulle skriva om chips, så nu ska jag skriva om chips! Egentligen borde jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp klockan 5 imorgon bitti, men... En måste ju få leva lite också. Jolin säger att det enda jag och Ann pratar om är chips. Detta stämmer inte. Ibland pratar vi om Sandra Beijer också. Men ja, det kanske stämmer att vi till 90% pratar om chips. Men det är ett bra samtalsämne! 
 
Man kan prata om chips man saknar, chips man ätit, chips man önskar att fanns, chips som finns utomlands, chips man avskyr. Och så vidare i all oändlighet. Men nu blir det chipsprovning! För det hade vi hemma i helgen. Förr i tiden hade vi det väldigt ofta känns det som, men nuförtiden känns det som att det enda som kommer är nya varianter av sourcream & onion. Och jag AVSKYR sourcream & onion. Sur mjölk och lök. Nä. Vet ni vad. Ingen av smakerna vi testade i helgen var sourcream & onion. De vi testade var dessa:
 
 
Big Cut Havssalt & Svartpeppar 
Jag älskar grovräfflade chips, så jag älskar EXTREMT grovräfflade chips ännu mer. För något år sen fanns det big cut med någon chili & cheese-variant och de var så djävulskt goda! Tyvärr gick det ju med dem som det går med alla goda chips: åt helvete. Men nu har dessa kommit och de var riktigt fina faktiskt! Bra pepparsmak, fantastiska att dippa, krispiga som satan. Kan absolut tänka mig att äta dem igen i helgen. 4/5 i betyg.
 
Cheez Doodles Super Big Jalapeño 
Hade så höga förhoppningar om dessa. Blev så himla besviken. Visst var de starka, men de smakade ju inte stark chili. De smakade stark grön paprika. Och så var de inte alls särskilt krispiga eftersom de var så stora. Nä, den här påsen ligger fortfarande kvar i skåpet och kommer nog att stanna där. Åtminstone tills Jimmy blir desperat snackssugen någon kväll. 2/5 blir betyget. 
 
Crispy Disco - Gräddfil, Gurka & Gräslök
Jag är med i en facebookgrupp som heter Chipsgäris. Det är precis vad det låter som, en grupp där tjejer diskuterar chips. I den gruppen skrev en tjej att de här smakade precis som de helt fantastiskt gudomliga Smör & Havssalt-chipsen som fanns i somras. Tjejen som skrev detta, här är ett meddelande till dig: Du måste gå och coronatesta dig, dina smaklökar är HELT JÄVLA FUCKED UP! Jag vet inte vad de här chipsen smakar riktigt och jag vet inte vad jag tycker om dem heller. Ogillar jag dem eller är de bara... meh? Jag vet inte! Det blir förvirrade 2,5/5 i betyg.
 
Så var det med det. Jag kan förvisso skriva mer om chips, skulle kunna skriva en hel avhandling om chips. Men nu får vi faktiskt hålla våra hästar. Nu ska jag ju sova. Fick flera stycken roliga ämnen från Linda som hon ville att jag skulle skriva om, så nu har ni nåt att se fram emot! Jag ska inte sova. Jag ska läsa Livets Fest av Moa Martinson. Snart fyller jag år. Önskar mig ett bokstöd som ser ut som Stig Dagerman. Okej. Tack för idag.
 
Vide - Everything

Kommentarer
Postat av: Ann

Detta var tamefan det bästa inlägg jag läst sedan jag konfirmerade mig! Tyckte också chipsen till höger var meh. Funkade till dipp men kommer ej köpa igen.

2021-01-27 @ 23:50:50
Postat av: Ann

Detta var tamefan det bästa inlägg jag läst sedan jag konfirmerade mig! Tyckte också chipsen till höger var meh. Funkade till dipp men kommer ej köpa igen.

2021-01-27 @ 23:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0