Det finns så få av min sort.

Jag har inte glömt er. Ni finns i varenda låt jag hör. Det är bara det att Jimmy har jobbat hemifrån och då sitter han ju såklart i sin lilla man cave även kallad kontoret. Och jag kan inte skriva när någon annan befinner sig i närheten. Fast det där var ju inte riktigt sant för när jag gick på skrivkurs skrev jag ju hela tiden med andra i närheten... Hrm. Jag kanske bara inte kan blogga med andra i närheten. Men nu är Jimmy och veckohandlar (jo, jag vet, living the dream!) så nu passar jag på.
 
Jag fick ju massa roliga förslag på saker att skriva om från Linda, men vi måste faktiskt fokusera på lite viktigare saker nu. Jag fyller ju år om två veckor! Mycket viktigt! Oviktigt hur många år jag fyller. Men presenter = mycket viktigt. Därför kommer således en liten önskelista nu. Varsågod, mamma:


  • Det här Stig Dagerman-bokstödet har jag ju redan nämnt tidigare
  • Den här finfina kappan var väl väldigt Pernillig!
  • En barnfri helg. Fast inte på hotell utan hemma. Är väl lite för mycket begärt att barnen ska ta in på hotell kanske, men tänk vad fint att få skrota runt hemma på morgonen utan två små diktatorer som ska störa hela frukosten, bestämma över teven, tjatas på om tandborstning och påklädning och gud vet vad. 
Den där sista önskningen var ju kanske lite att ta i. Det förstår väl även jag. Att skicka en önskelista till min mamma är ju att ta i bara det. Förra året hade hon skrivit in min födelsedag på fel datum på väggalmanackan så... Jag har inte jättestora förväntningar. Hon försökte också argumentera bort det när jag påpekade det. "Nämen? Är du säker på att du fyller år den 21'a?" Nu var det ju förvisso hon som födde mig, men i mitt pass står det åtminstone att det är den 21'a. Vi har också oftast firat den 21'a. Eller ja. Jag har firat. Mamma var väl i stugan. Alternativt firade Conny-blev-storebror-dagen.

Nä. Nu tycker jag att vi byter ämne. Igår tittade jag på mellon för första gången på... 10 år? Jag hejade på Lena Ph. Hejar alltid på Lena Ph. Det var Ofelias fritids fel. I över 8 år har vi lyckats hålla henne ovetandes om detta spektakel men nu är det tydligen kört. För att de har nån jävla mello-vägg på fritids? Lappar om huruvida de får lägga ut bilder på mitt barn på internet och vem hon får gå hem med och om våra nummer får vara med på klasslistan och om de ska vaccineras och gud vet allt får vi hem varje jäkla vecka. Men VAR är lappen om huruvida jag vill att mina barn ska bli påtvingad fulkultur eller ej? Mycket upprörande! Arvingarna hejade hon på dessutom. Vilket ju kan tyckas lite ironiskt med tanke på att hon i och med detta gjorde sig själv arvslös. 
 
Ja, men det var väl allt jag hade på hjärtat. Nu kommer Jimmy så nu ska jag väl packa upp lite matvaror istället för att sitta här. Tack för att ni tog er tid.
 
Amanda Ginsburg - Höst

Kommentarer
Postat av: Linda

Det står ju praktiskt taget ditt namn på den där kappan! Nog hade det känts rimligt att din mamma kompenserade för att ha missat din födelsedag genom att ge dig extra födelsedagspresenter i år?

2021-02-08 @ 08:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0