Till sist träffar sorgen varje kärl, först brister hjärtat sen varje artär.

Hjälp, vad tiden går fort när man har roligt. Eller jobbar konstant. Ja, vi vet att du jobbar jämt, tänker ni nu. Men jag tänker själv att det bara är en fas och att snart blir det bättre och nu har jag gått runt och tänkt så sen i maj och verkar inte förstå att det blir inte bättre... Nåja. Hoppet är det sista som lämnar en människa! 
 
Jag har faktiskt inte bara jobbat. I helgen var jag i Sågmyra! Det var fint, förutom att jag inte får någon mat av mina föräldrar men det är väl inte heller någon nyhet. Förutom det var det fint. Solen sken, fåglarna kvittrade. Jag var till och med i Falun! Där drack jag moscato d'asti och pratade ut om min kärlek till Justin Bieber. Och Clara drack ur glas! Det var stort. Sen var jag på världens gulligaste fik (det ligger i Sågmyra, åk dit!) med Jen, Yoshi och Ida och åt både snickerskaka och kladdkaka bara för att jag ville det. Och så var jag i skogen och åt grillade hamburgare. Sen skulle jag åka hem och fick lära mig den hårda vägen att man inte ska lyssna på Kalix och Claras hetsande om att vara elak. Ja. Det var ungefär det.
 
Jag lämnade kvar Ofelia i dalarna och där ska hon vara tills på söndag då hennes far och farfar ska ta med henne hem efter att de varit i Leksand och tittat på hockey. Så idag är jag ensam hemma och har #flamingofredag med mig själv. Nä. Det har jag faktiskt inte för jag ska jobba imorgon (skulle egentligen varit ledig meeeeeen...). För några veckor sen däremot hade jag och Jimmy #flamingofredag på en lördag och drack den här godingen:
 
 
Oh, Nut Again!
 
1 drink
 
1 dl mjölk
3 msk nutella
 
1 kopp kaffe
5 cl whiskey
 
Börja med att brygga kaffe.
Sen värmer du mjölk och nutella i en kastrull tills nutellan smält.
Rör ihop till en jämn smet-ish.
Häll kaffe och whiskey i värmetåliga glas.
Häll över nutella-mjölken.
Drick och ha det gött!
 
Det var det gott det! Hanna frågade varför jag förstörde det hela med att ha whiskey då svarade jag att det var för att det skär sig så med melonlikör. Det är sant. Det gör det.
 
Nu ska jag duscha och sen försöka äta nåt. Har varit vaken sen 03.45 i morse och druckit en smoothie och ätit en croissant och ett wienerbröd på hela dagen. Sen gick jag till Hemköp och glömde köpa mat. Typiskt. Så fort barnet är bortrest en vecka så blir man helt dekadent i sitt leverne. Imorgon ska jag ha Eritreansk afton här hemma. Då ska jag bjuda på... Sand? "Vad är dagens rätt? Det är ingenting!" 
 
Elin Ruth Sigvardsson - Bang
 
(sjukt bra bit. lyssna vetja!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0