Med tiden måste allting förändras.

Alltså. Här går jag och är lyrisk över Kvarteret Skatan och så hakar ni upp er på chipsgratäng. En chipsgratäng som jag naturligtvis inte tog kort på eftersom jag inte riktigt var beredd på att ni skulle reagera så. Jag trodde mest det var jag som kunde bli lyrisk över en sån sak. Men som tur är har jag ju faktiskt skrivit om chipsgratäng förut, för flera år sedan tillsammans med ett fruktansvärt dåligt foto. Klicka här för att komma till receptet. Fast denna gången bytte jag ut quornbitar mot fläskfilé och kantareller mot röd paprika. Men annars var det ungefär same same.

Men okej. Är det chips ni vill ha så är det chips ni ska få. Här kommer två nyheter från OLW som kommer i butik nästa vecka:

Texas Grilled Cheese & Onion. Ännu fler chips med matsmak. Jag är så less på chips med matsmak. Men det är tydligen det som chipstillverkarna bestämt att vi ska äta nu. Så nu blir det alltså chips med smak av varma mackor. Pernilla är skeptisk. Så skeptisk att hon pratar om sig själv i tredje person.

Louisiana Hot BBQ. Chips som smakar grillat! Jag orkar inte ens kommentera detta. Jag är så förbannat trött på OLW och Estrella och deras smakutvecklare. Jag skrev till och med ett mail till Estrella förra veckan och bad dem sluta lansera en ny sorts grillchips varje vecka. Jo. Det är sant. Och så säger folk att ungdomen idag inte engagerar sig i något. Jag är ju hur engagerad som helst! Fast jag räknas kanske inte som ungdom längre...

Annars så har jag blivit förflyttad på jobbet, och jobbar nu på alla fyra olika avdelningarna på jobbet olika dagar istället för att vara på min vanliga avdelning. Så jag har de senaste dagarna lärt känna 60 nya barn och fått lära mig massa nya rutiner. Jag är alltså ungefär lika pigg som en urvattnad trasa om kvällarna. Därför envisas mitt huvud med att låta mig drömmar mardrömmar hela nätterna så jag inte får sova ut då heller. Till och med mitt undermedvetna har ledsnat på mig, i natt drömde jag att nåt monsterliknande skulle döda mig och vaknar av att jag hör mig själv säga med trött röst: "Men GÖR det då!"

Räkna alltså inte med några större framsteg i det här med att börja blogga normalt den här veckan alltså, nästa vecka kanske vi kan börja jobba på det. Nu ska den här trötta tjejen duscha. Hoppas ni mår fint allihopa!

Sharon Van Etten - Magic Chords

Kommentarer
Postat av: anna

haha men chipsgratäng låter ju skumt ju!



sv: ja det var underbart vårväder :)

2012-03-20 @ 19:53:05
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Ann

Nu undrar jag ju: HAR ESTRELLA SVARAT??? Dom borde ta in en opartisk chipspanel!

2012-03-20 @ 20:16:12
URL: http://www.tidensmelodi.se
Postat av: sofie mumsfillibaba

Chipsgratäng?! Tja.....varför inte?!

Såg att skatan går som barnvagnsbio. Kanske ska testa det..... Kan vara spännande!!

2012-03-20 @ 21:00:20
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Malin

Tråkiga smaker! Hoppas på ostchipsen, kanske kanske kan va gott ändå!

2012-03-20 @ 22:25:57
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Pepp pepp!

2012-03-20 @ 23:11:00
Postat av: Malin

Alltså, va, chipsgratäng? Vågar nog inte ens kolla med det chipsmonstret som jag lever med ;-)

Men jag, och faktiskt även han, håller med om dessa j**la smaker, skämtar dom eller?? Jag tycker dom borde lägga ner tid på att få de klassiska chipsen att SMAKA NÅGOT istället, det tycker jag. Vem vet, då skulle nog tom jag tycka om chips. Lite mer ivf..



Trist med förflyttningen, det kan INTE vara kul att gå runt på avdelningarna, varken när det gäller kontakten med ungarna, sjukdomarna och tempot...



Kram

2012-03-21 @ 10:47:23
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Elinor

Hahaha, du är så himla rolig!! Jag skattar alltid när jag läser din blogg, hilarious! Tack för det snälla du! Angående chipsen så är det ju bara för ledsamt att man alltid ska smaka röv i munnen efter ett enda lite chips. Ständigt dessa ost och/eller löksmaker. Tjatigt blir det också! Varför inte blanda olika smaker i påsen? Med smak av oliv? Kronärtskocka?! Glass?!? Min kompis älskar att äta glass till pommesfrites, så kombinationen chips och glass kan väl inte bli fel..?

2012-03-21 @ 11:37:41
URL: http://Www.elinorso.se
Postat av: Kim

Jag är mer en godis-person än chips-person faktiskt (fast om jag var tvungen att välja en last, då skulle det vara rödvin...). Till skillnad från killen, så det är bäst att jag inte visar receptet för honom. Eller är det på det viset jag får in honom i köket?



Låter ju svinjobbigt på jobbet, hoppas det blir bättre och att du framförallt får sovit lite snart.

2012-03-21 @ 17:17:26
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

De där chipsen med smak av varma mackor får ju genast en att ställa frågan "Vad är det på den varma mackan?" . tycker det är fint att du engagerar dej, det är viktiga frågor det här, iaf för chipstillverkarna borde det vara det!



Hoppas verkligen det blir bättre på jobbet för dej, inte alls kul att bli runtslussad på det viset!



Kram på dej fina prinsessan.

2012-03-21 @ 20:49:36
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Moma

FY fabian för din arbetssituation, det låter verkligen inte bra! Hoppas det blir bättre snart!

2012-03-21 @ 21:05:03
URL: http://momaskitchen.se
Postat av: Kim

Hej P!

Idag ska jag laga din soppa med potatis och röda linser.

2012-03-27 @ 18:09:47
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0