Nej, jag vill inte ha ditt nummer.

Jaha. Så vi hade provsmakning på chipsen i OLW's mysmatchen igår. Tyvärr tog batteriet i kameran slut precis då så några bilder tog jag inte. Nu hade jag visserligen kunnat fota dem idag istället för skålarna står fortfarande rätt så fulla därute. Ja, nu anar ni kanske vartåt det barkar... Vi bestämde oss för att bara testa två av dem, eftersom vi tycker oss veta hur Salt & Vinegar smakar redan. Alltså:


Kebabdrömmen
- De smakar mat. Vilket man ju visserligen kanske hade kunnat räkna ut innan. Men jag tänkte att de skulle liksom smaka lite kebabkrydda. Inte som en hel kebabtallrik. Det känns faktiskt inte alls bra att äta chips som smakar en maträtt. Betyget blir 2 av 5 och de kommer inte att köpas igen.

Sourcream & Italian Cheese - Jag hade läst innan att någon tyckte att de inte smakade någonting alls. Det låter konstigt, tänkte jag. Men det är helt sant. De smakar ingenting alls. Det är som att de glömt att smaksätta dem. Jimmy sa att om man åt jättemånga jättefort på rad så smakade det lite, lite svartpeppar. Men så många åt aldrig jag. Det måste vara en väldigt dåligt lagrad parmesan de på OLW tänkt på när de smaksatt dessa, för någon fyllig parmesansmak är det då inte tal om. Men de smakar ju åtminstone inte mat. Så 3 av 5 blir betyget.

En riktigt värdelös chipsprovning alltså. Det känns som att de på OLW tycker att de har etblerat fredagsmyset såpass nu att de inte behöver anstränga sig mer. Men de får tamejtusan ta och skärpa till sig, för nu är de så långt ifrån Estrellas galet goda Double Cheese & Chili som de bara kan vara.

Nu ska jag gå och göra mig lite fin, blanda en häxblandning på alla olika sorters likörer vi har i barskåpet och sedan åka hem till Evelina, dricka full och leka krog. Jag har aldrig druckit häxblandning förut, så det ska bli spännande!

Zun Zun Egui - El Ehupakabra

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, jag ska också uuuut ikväll!

2011-09-10 @ 17:27:48
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Josefin

Tack för infon! Nu behöver jag inte smaka dom själv oxh bli besviken! ;)

2011-09-10 @ 18:37:11
URL: http://pastamedpesto.blogg.se/
Postat av: Malin

Bra att ni testat, då slipper vi köpa dom och sitta där grymt besvikna. Men kebabchips tycker jag faktiskt låter riktigt äckligt så dom hade jag nog inte testat ändå....



Hoppas ni fick en kanonkväll igår och att du inte mår allt för dåligt idag, häxblandning har ju annars en förmånga att få en att göra det om jag inte minns fel från mina tidiga tonår ;-)



Kram

2011-09-11 @ 07:55:49
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: carolina

Nej fy, chipsmat låter inte gott :-P Är inget fan avchips över huvudtaget iofs ;-)

2011-09-11 @ 14:04:41
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Mårtenssons kök

Åh så bra, du har ju sparat en del pengar åt oss då. Vi ska absolut inte köpa en enda påse, är inte alls sugna på att äta matchips och parmesanost köper vi nog hellre på ostkällaren då!



Häxblandning är inte bra för hövvet, magen eller några andra kroppsdelar heller för den delen...

2011-09-11 @ 20:46:24
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Blopparna-Emmy

Vilken miss OLW verkar ha gjort..

2011-09-12 @ 16:24:04
URL: http://blopparna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0