Vi har båda förändrats till det bättre och är mycket snällare nuförtiden.

Igår när jag låg på soffan och mådde som värst så var Jimmy gullig och gick och hämtade ut ett paket på posten åt mig. Paketet kom från Santa Maria och innehöll årets grillnyheter. Bland dessa nya sorters snacks och dip att småäta på medans man väntar på att grillen ska bli varm.

Vi hade ju ingen grill hemma igår, men grabbarna skulle ju äta tacos innan Melodifestivalen så jag tyckte det var ett bra tillfälle att provsmaka dessa. Alltså, få gratis chips och dip hem på posten. Det är ju som en barndomsdröm som går i uppfyllelse för en chipsoholic som jag. Så vi hade lite provsmakning hemma alltså.

Chipsen kom i smakerna havssalt och barbecue och var formade i fyrkanter för att vara extra lätta att dippa. Och dipperna var Salsa/Paprika, Smoky Sourcream och Salsa/Chipotle. Det var väldigt delade meningar kan jag säga, speciellt om dipperna. Chipsen tyckte alla om överlag, barbecue var godast att äta för sig själva medans havssalt var godast att dippa. Min favoritdip blev Salsa/Chipotle, medans jag inte alls gillade Smoky Sourcream. Den var däremot Robbans favorit, medans Jimmy mest gillade Salsa/Paprika för att sedan ändra sig och härma mig. Martin och Måns åt nog lika glatt av allting. Sen använde jag chipotle-dipen som tacosås också och det gick också himla fint. Tummen upp alltså, förutom Smoky Sourcream för min del, den kommer jag inte att köpa hem. Det andra som var i paketet får jag återkomma med en annan dag, för det har vi inte smakat på ännu.

Annars har jag bara gått runt och varit pigg och glad idag, bara glad för att jag mådde bra. Den där eftermiddagspromenaden i +9 grader och solsken gjorde ju inte saken sämre direkt. Nu blir det nedvarvning i soffan innan det är dags att sova så jag är lika pigg och glad på jobbet imorgon.

Marianne Faithfull - Gee Baby

Kommentarer
Postat av: Malin

Mums vilket gott paket! Vet du vad vi gjorde igår då? Just grillade ;-) skinkstek, som vi åt med potatisgratäng, gräddsås och svartvinbärsgele, det blev galet gott! Fast premiören var redan förra helgen då jag fyllde år, då grillade vi helstekt oxfilé, inte äckligt alls faktiskt ;-)



Hoppas du får en härlig måndag, kram!

2011-03-14 @ 07:17:32
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: charlotta

sweet mother of holy jesus vad gott det ser ut. och jag som inte ens har ätit frukost ännu...

2011-03-14 @ 09:18:06
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: charlotta

och du, håll dig nu från spriten ett tag! hohohohoho.

2011-03-14 @ 09:18:37
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Mårtenssons kök

Undrar just om de har missat vårt paket, eller om det kanske har kommit bort/ätits upp på posten:)

Bra att det måddes bättre, prit är inte att leka med vet du!

2011-03-14 @ 19:56:01
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Hade bara reklam i brevlådan idag. Hur kul är det?!

2011-03-14 @ 20:18:57
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0