Överväg faran och tänk över ditt brott.

Som sagt så var det inte bara laxplanka jag bjöd på igår. Jag bjöd faktiskt på fördrink, tilltugg och efterätt också. Så nu tänkte jag dela med mig av fördrinken, den var faktiskt riktigt god och smakade ingen alkohol överhuvudtaget. Lite farligt alltså, men mest gott. Dessutom var den rosa och fin också, det är ju alltid ett plus. Som Märta brukar säga: "Man måste ju ha rosa om man ska vara fin."

747

1 drink

4 cl vodka
4 cl tranbärsjuice
½ citron, pressad
sprite
is

Släng i några isbitar i ett högt glas.
Häll över vodka och tranbärsjuice.
Pressa över citronsaft.
Häll över sprite tills glaset är fullt.

Medan vi drack fördrink och åt tilltugg (minikrustader fyllda med brie och svart vinbärsgelé som varit i ugnen 5 minuter på 200 grader, också jäkligt gott) så hade jag gjort en introtävling med dålig musik. Eller, det var ju kanske taskigt sagt eftersom det byggde på de 10 låtarna som svenskarna lyssnar mest på på Spotify just nu, så jag omformulerar mig. Musik som vi inte riktigt lyssnar på överhuvudtaget. Jolin vann med 3/20, det kanske säger en hel del. Jag satt mest och skrattade åt de uppgivna minerna som flickorna gjorde varje gång de hörde en ny låt. Min absoluta hatlåt just nu är den där "blablablabla What The Fuck". Varje gång jag hör den dör en liten bit av min själ. Tyvärr hör jag den ganska ofta då vi alltid har NRJ på på jobbet. Idag har jag nog hört den 15 gånger. Minst. Så om ni undrar varför jag börjar se mer och mer ut som Voldemort så är det för att jag snart inte har någon själ kvar.

Elias Krantz - Zizou

Kommentarer
Postat av: Emmy

Nu verkar det inte vara någon fara med smaksinnet längre! Du, jag hade tackat JA till allt du bjöd på. Denna drink vet jag är farligt god. Tranbärsjuice är rena trolleriet ;-) Dina laxplankor var grymt imponerande. Ser dessutom jättegott ut. Själv äger jag inte ens något som liknar en planka.

2011-07-27 @ 22:24:39
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Michael

åh... vilket coolt glas. var kommer det ifrån?

2011-07-27 @ 22:38:42
URL: http://lanternan.kokaihop.se
Postat av: Anonym

Hahaha. Neeej! Du får inte se ut som Voldermort, jag tycker han är så sjukt läskig! Utan näsa och allt. Rrrrys. Fint namn på drinken - tycker jag som är gammalt Kent-fan :=)

2011-07-27 @ 23:09:43
Postat av: sandra

Hahahahaha!

2011-07-30 @ 14:14:38
Postat av: Everlasting

Jag håller med Michael, vilket coolt glas du hittat! Och briefyllda små underverk låter alldeles för gott.

2011-08-10 @ 17:49:46
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0