Men egentligen är det inte alls så det går till.

Det blidde hamburgare för min del igår. Jag rörde ihop 350 gr nötfärs, ½ finhackad gul lök, en liten klick dijonsenap, några droppar worcestershiresås och ca 50 gr Cantadou paprika & chili och sen gjorde jag fyra stycken burgare av det och stekte på svag värme och sen var det klart. Nästan. För jag la ju två av dem i bröd och la på lite grönt och sånt också. Lätt som en plätt, och väldigt gott och saftigt med färskosten i hamburgersmeten. Och ja, brödet är bränt för att jag alltid rostar mina hamburgerbröd i grillpannan några minuter och då är det inte så smart att gå iväg och göra någonting annat under de minuterna. Men det blev lika gott ändå faktiskt.

Nu ska jag ge mig ut i snöstormen och se om jag hittar någon basilika. Jag tvivlar på att det finns någon levande basilika ute i det här vädret, så jag hoppas på att Hemköp har förbarmat sig över någon liten basilika och tagit in den i värmen. Ännu mer hoppas jag på att Hemköp har öppet en dag som denna. Kanske bäst att ta reda på det först.

The Who - Won't Get Fooled Again (Live)

Kommentarer
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Så smaskigt med burgare! Hemmaburgare is da shit!!



Nu blev man ju nyfiken vad du ska med basilikan till...

2011-01-06 @ 17:14:08
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Malin

Mums för hemmagjorde hamburgare. Vi brukar köpa färska ciabata till, ja för det vore ju tokigt att köpa gamla torra....



Här var det oxå snöstrom igår men idag är det +0,2, det gillar jag INTE för jag vill inte att snön ska försvinna än, det är ju ljust och rent och Benjamin tycker det är SÅ kul att leka i den.



Kram

2011-01-07 @ 08:15:17
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Rikardmonica

I see first time your site guys. I like you :)

2011-06-02 @ 10:10:31
URL: http://rikardmonica.bloglyric.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0