Jag ber om ursäkt, sånt här händer hela tiden.

Den här flaskan med Fireball Cinnamon Whisky tog jag och Jimmy med oss och gav till Johan och Robban i inflyttningspresent igår kväll. Jag är ju ingen whiskytönt men... Det här var faktiskt gott! Kanske för att det inte smakade whisky alls, det smakade pepparkaksdeg med väldigt mycket ingefära i. "Det var som att få hela julen i en shot!" Var det någon som sa, och det var en träffande beskrivning. Så den kan jag rekommendera, även till er som inte är whiskytöntar.

 

Förutom kanelwhiskyn bestod gårdagskvällen mycket av intro-tävlingar och en strid ström av förolämpningar. Hoho. Dessutom hade jag byxdress vilket var väldigt fascinerande, jag var nog själv mest fascinerad faktiskt. Mest för att jag kallade det byxdress, vilket jag inte tror att man ska göra these days. Jag är inte så bra på det där med mode, jag köpte den mest för att den är prickig och har en jättesöt krage.

Idag ligger jag och Jimmy mest i varsin ände av soffan och gör så lite som möjligt. Men jag har faktiskt inte kräkts en enda gång på hela dagen! Så nu ska jag sätta igång en pizzadeg, på söndagar ska man äta pizza det står i lagen.

Drake feat. Rihanna - Take Care

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Igår körde vi julmat med obligatorisk snaps till maten, såklart. Är inte så bakis idag, så snaps verkar fungera bra för mig, hoho. Här blir det också pizza, fast en köpt sådan men mycket onyttigheter. Hurra!

2011-12-18 @ 19:04:18
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Mårtenssons kök

Pizza, perfekta maten för dagen efter kvällen före, kräkningar eller inte... Fast här har vi helt brutit mot lagen med hjälp av lax och risotto...

Whiskyn låter väldigt intressant i mina (håkans) öron, låter som nåt som ska provas.

2011-12-18 @ 21:32:29
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Postat av: sofie mumsfillibaba

Inte onepiece väl? Vill se bildbevis på den där byxdressen!!

2011-12-18 @ 21:47:43
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: anna

sv ja jag har hört tat det varit väldigt stormigt i gbg, hoppas det lugnat sig nu. kanske till och med kan få lite snö :)

2011-12-19 @ 08:51:29
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag gillar INTE whisky men du väckte mitt intresse... Däremot så går jag ju liksom inte iväg och inhandlar en för att prova, det är jag alldeles för skeptisk för så om du och Jimmy kan komma hit och ge oss en i inflyttningspresent (2,5 år för sent men ändå) så lovar jag att testa!



Gott med pizza, vi är för lata just nu för att göra egen så det blir köpepizza om vi ska ha men igår så åt vi faktiskt Fish and ships a´la Thörnblad för jag hade missat den lagen ;-)

Kram

2011-12-19 @ 09:42:46
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Kim

Mitt nyårslöfte förra året var att lära mig dricka whiskey. Gissa hur det har gått? Inte så bra inte. (om den inte kommer från två keltiska druider då...) Men det lät gott med jul i en flaska!

När man inte kräks på bakfyllan - DEN känslan.

2011-12-19 @ 17:27:35
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Emmy

Håller med Sofie, fram med bildbevis på att du äger en prickig onepiece!

Vad tyckte de som tycker om whisky om den? Låter väldigt annorlunda.

2011-12-19 @ 23:24:45
URL: http://remsansbistro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0