Låt oss börja från början.

Nu blir det chipstips! Eller det blir det inte riktigt, det blir tips om chips som kommer snart. Jag har inte ens smakat dem ännu, så jag har ingen åsikt. Men det är som så att de tre finalisterna i OLW's mysmatch har blivit utvalda och kommer i butik snart. Själv har jag fortfarande inte riktigt kommit över att den äckligaste smaken vann förra året. Då var finalisterna Creamy Pizza, Pickles & Mayo och Vilda Western BBQ. De två förstnämnad var goda, den sista smakade äcklig köpemarinad. Och den vann. Det är ju bara ännu ett bevis på att svenska folket inte borde få rösta i viktiga saker som riksdagsvalet, Idol och Mysmatchen. Nu tittar vi på årets finalister:

Kebabdrömmen med smak av kebabkrydda, lök och paprika. Det låter ju faktiskt lite spännande, kebab är ju liksom gott. Paprika är gott. Lök är mindre gott men kan nog funka.

 

Sourcream & Italian Cheese med smak av sourcream, parmesan och svartpeppar. Den här ser jag fram emot! Jag hoppas att den inte smakar Sourcream & Onion och att man istället verkligen känner parmesansmaken.

 

Salt & Vinegar. Alltså här lackar man ju ur lite. Man har alltså chansen att kombinera en helt ny chipssmak och sedan få den lanserad i butik. Svenska folket har chansen att rösta fram en ny spännande chipssmak. Och någon jävel tar fram Salt & Vinegar och ännu fler jävlar är så dumma att de röstar fram den till final. Vad är det för fel på folk?! Vill ni ha salt & vinäger-chips så gå och KÖP en påse. Nåja. Det är ju ett framsteg på ett vis, de hade ju lika gärna kunnit komma med någon ny variant på sourcream & onion, det finns ju bara fyra (vanliga, extra stora, ugnsbakade och Less Fat) redan så det kan ju behövas en till.

 

Från och med femte september finns de i butik och i november avgörs röstningen. Rösta rätt nu snälla, för en gångs skull!

 

Fionn Regan - For A Nightingale


(ni måste lyssna på hans senaste album alltså. ni kan lyssna på de andra också om ni vill. men det senaste är så fint och... ja. tänk tända ljus och regn som smattrar mot rutan.)


Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Till och med vi skulle kunna tänka oss att käka lite chips en helg när de med parmesanosten kommer ut, låter vansinnigt goda! Kan man tänka sej att det kanske är lite mindre GI-värde i dom eftersom osten är så lagrad... jo det måste nog vara så:) Chips it is!



Och angående salt/vinägerchipsen så håller vi med du!

2011-08-24 @ 21:09:23
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Malin

Jag tänkte faktiskt det när jag såg de tre finalisterna, salt och vinäger, finns inte det redan?? Hur kan man då "hitta på den" och sen så röstar folk faktiskt fram den?? Upp och nervända världen är det!

Jag tycker mittenchipsen låter spännande men inte dom två andra.... tveksam till kebab på chips liksom. Men pröva dom lär jag få göra för jag är ju gift med chipsmannen ;-)



Kram

2011-08-25 @ 07:11:14
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Everlasting

Alltså.



1. Jag klarar inte av paprika-smakande chips. Härnere på kontinenten så är det ju det enda som finns (förutom typ lättsaltade) och det står mig upp i halsen. I Storbritannien, där de generellt har god smak vad det gäller chips, så har de tusen smaker men INTE EN ENDA AV DEM ÄR DEN DÄR JÄKLA PAPRIKAN. Så jag har ju rätt.



2. Mums på den! Jag gillar pepparchips och jag älskar sourcream & whatever så vad kan gå fel liksom?



3. Jag har ingen koll på nya svenska sortimentet, men har OLW verkligen gjort Salt & Vinegar förut? Annars är det verkligen på tiden, för det är så sjukt gott och Estrellas version är alldeles för mesiga (testa Walkers, DET är grejer det).



Där fick ni veta allt ni behöver veta.

2011-08-25 @ 12:58:17
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Nähädu, jag tycker alla låter blä. Tacka vet jag DILLCHIPS!

2011-08-25 @ 21:33:35
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Emmy

Den Italieninspirerade låter spännande. Men kebabchips, näe... Påminner mig och chips från resor då de ibland har smaker från alla möjliga maträtter. Ja, hur kunde salt och vinäger gå till final?! Att man inte tänkte på det, att skicka in ett bidrag med en smak som redan finns. Charlotta kunde ha gått till final med en ny fräsch dillchips. Skickade du in ett bidrag?

2011-08-27 @ 14:04:22
URL: http://remsansbistro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0