Jag lämnade kvar mitt finger hos juveleraren så att du inte behöver fråga om min ringstorlek.

Titta vad jag hittade på Hemköp! En ny sorts ostbågar; Cheez Twisterz. Med smak av amerikansk cheddar. Och jag som har som livsuppgift att provsmaka alla sorters snacks och chips la dem direkt i korgen. Jag minns att det fanns ostbågar med cheddarsmak när jag var liten, i en svart påse minns jag till och med, och att jag tyckte att de var väldigt goda. Nu har jag inte hunnit smaka dessa ännu, men jag hoppas de smakar som de gjorde för det var riktigt goda grejer.

Ikväll blir det dock inte av att provsmaka dem. För ikväll kommer Martina och hälsar på över helgen och direkt när jag och Evelina har mött upp henne vid tåget så ska vi gå till Mañana och käka tapas. Jag har hört väldigt mycket bra om den restaurangen så jag hoppas att det stämmer. Personligen har jag en sån där dag då jag är sugen på allting så jag har redan hunnit kika på deras meny flera gånger och bestämt mig för att jag vill ha... Allting. Hoppas ni har en riktigt fin fredag allihopa, för det har jag. Än så länge i alla fall.

Low - California

Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Anki brukar tillhöra de som oxå tjuvtittar på menyerna på restaurangernas hemsidor innan besöken... Inte för att det underlättar beslutsångesten när vi väl sitter till bords, nej då, det gör nästan det hela mycket sämre...



Hoppas ni får en god middag och en bra helg. Vi ser fram mot recensionen:

Anki o Håkan

2011-04-08 @ 16:49:09
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Malin

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ herregud vad gott! Varför har dom inte såna på Hemköp här där jag bor? Det är för litet och sketet... (men puss på det för att det tar 3 min att gå dit!). Jag vill höra ett utlåtande sen så jag vet om jag ska köpa eller inte. Eller ja, jag kommer kasta mig över dom så fort jag ser dom i affären ändå, men kan vara bra att veta vilka förväntningar jag ska ha ;)



GOTT med tapas! Hoppas du får det mysigt. Själv har jag cider på kylning och funderar på vad kvällen kommer bjuda på. Kram!

2011-04-08 @ 18:12:00
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oh vad sugen jag blev, tur att jag har fått choklad från Sverige så jag har nåt att gotta på:)

2011-04-08 @ 18:27:31
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Michael

du är utmanad...

2011-04-08 @ 21:24:57
URL: http://lanternan.kokaihop.se
Postat av: Anabanana

OMG! Dom där köptes idag! Fast jag håller mig till vanliga ostbågar, jag tycker inte om hokuspokus :P

2011-04-08 @ 21:41:41
Postat av: Emmy

Åh, så gott med tapas. Perfekt också om man har svårt att välja eftersom man måste ta i alla fall et par rätter för att bli mätt.

2011-04-08 @ 21:49:03
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Roxanne

Shit maj-britt. Dessa har jag inte sett. Måste jag överraska mannen med om jag hittar :-D



Jo, Eskilstuna är bra. Men som sagt, det händer mer i Gbg, varje dag. I Eskilstuna är det mer helgsup, heeela tiden och känner att jag inte behöver sådant. Men man får helt enkelt styra upp annat :-)



Klart jag håller tummarna för dig. Vart kommer du såfall öppna café? Blir det i Gbg? Utomlands elle någon annastans i sverige? :-)

2011-04-12 @ 07:43:29
URL: http://kissamiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0