Du vet att jag inte är en bra tjej.

Jag skrev ju igår att jag väntade på ett paket, som faktiskt kom nästan direkt efter att jag skrivit det, så jag behövde inte öppna i pyjamasbyxor. Paketet var från Twinings som undrade om jag ville provsmaka några av deras te-nyheter, och te-oholic som jag är så var jag inte sen att tacka nej. Hittills har jag hunnit testa två av de nya smakerna:

Det första var Twinings Calm men smak av kamomill, rooibos, lavendel och kakaobönor. En blandning som är gjord för att man ska slappna av och lugna ner sig, vilket ni förstås räknade ut redan när ni läste namnet. Jag tog en kopp igår kväll innan jag skulle sova och jag vet inte riktigt om jag blev så mycket lugnare av det. Fast jag var å andra sidan inte uppe och klättrade i taket innan heller. Smaken däremot var god, men ingen direkt smaksensation så jag ger den 3 prickiga prickar av 5 möjliga.

Det andra var Twinings Morning Detox med citron, limeblommor, mariatistel och citron verbena. En blandning som ska vara bra för matsmältningen och mariatisteln ska tydligen vara väldigt bra för levern. Jag drack en kopp i morse och kan inte riktigt svara på om mina levervärden förbättras och matsmältningen är nog som den brukar tror jag. Jag kanske ska dricka en sån här kopp en söndagmorgon istället, eftersom vi alla vet hur jag brukar må då och så återkomma med resultatet efter det. Nu blir det däremot smakbetyg och jag hade önskat en betydligt starkare smak av citron och limeblommor, nu var den ganska svag i smaken tyvärr och därför blir det 2 prickiga prickar av 5 möjliga.

De andra tesorterna i paketet har jag inte hunnit testa ännu, men så fort jag gjort det så lovar jag att berätta vad jag tyckte om dem. Idag är jag på blogg.se's framsida, och det är inte ens ett aprilskämt, därför vill jag passa på att säga hej hej till alla nya som hittat hit idag. Jag hoppas att ni gillar't!

Wanda Jackson - Teach Me Tonight

Kommentarer
Postat av: Karin -Trattoria

ja det är ju det och det kan verkligen göra en hel rätt :)

2011-04-01 @ 15:15:46
URL: http://trattoria.blogg.se/
Postat av: Matilda

vilken söt mugg :D

2011-04-01 @ 16:45:24
URL: http://twinturbot.blogg.se/
Postat av: Victoria

Åh, älskar te! :)

2011-04-01 @ 17:08:40
URL: http://frukostera.blogg.se/
Postat av: Mårtenssons kök

Spännande med nya smaker och att få prova sådär. Att sen få dricka ur en så härlig mugg måste ju göra vilket te som helst mycket godare.



Ha en härlig helg på dej prinsessan,

Anki o Håkan

2011-04-01 @ 18:29:37
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Victoria

Sv: Tack! ja, det är bara att prova på ;)

2011-04-01 @ 19:22:03
URL: http://frukostera.blogg.se/
Postat av: Ida we

Bästa koppen? :D

2011-04-01 @ 20:57:16
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Marieh

Jag har testat clense och tycker det är ganska bra, gott om inte annat - man känner sig uppfriskad efter. Men nästa jag ska testa är morning detox :)

2011-04-02 @ 00:36:30
URL: http://mariehsvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0