Se hur människan blev skapad.

Helgen inleddes med Kycklingburgare. Kycklingfilé i ciabattabröd med massa goda såser och grönsaker. Det räcker så bra så med en sån när man vet att man ska äta massor av andra goda grejer resten av kvällen.

Jag blev nämligen så inspirerad när Malin skrev så fint om 4-Gott i sin blogg, och kom på att jag aldrig ens varit in i deras butik nere på stan utan bara i den lite mindre vid Kapellplatsen, så jag drog med mig Jimmy dit igår. Nästan ett helt kilo godis kom vi ut med. Men vad ska man göra när det finns KitKat, Smarties, Toblerone, Lindt, Zoo-klubbor, nötcréme och massa olika sorters naturgodis, och såklart helt vanligt lösgodis också, och allt är i lösvikt och till samma pris? Då är det ju bara att plocka på sig. Och jag som knappt gillar lösgodis. Den där påsen kommer nog att räcka ett bra tag!

Idag kom våran nya härliga fina soffa hem till oss. Så nu ska jag krypa ner i den igen. Vi har möblerat om hela lägenheten för soffans skull. Visar bild imorgon, nu är det för mörkt. För att fota alltså, inte för att visa en bild. Återgå till soffläge alltså.

Josh Ritter - Orbital

(för jag tycker att ni ska lyssna på hela Josh Ritters album "So Runs The World Away". eller ja för tusan, lyssna på allting av Josh Ritter för bövelen.)

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, gulle du! Förhoppningsvis är jag kvar i höst och då lovar jag att ställa upp som matnördigt sällskap ;D



Då vet du precis vad jag går igenom. Inte jätteroligt direkt, när hela ens tillvaro helt saknar trygghet och stadga. Ingen egen lägenhet, ingen aning om hur jag ska göra med studierna. Känner bara hopplöshet och - som du skrev - en stor lust att dunka huvudet i väggen och hoppas att det hjälper. Men jag tvivlar på det... Min fina mamma har i alla fall rått mig att ge det lite mer tid, tacka ja till lägenheterna och hoppas att jag får nån av dem, och skulle det sen visa sig att jag verkligen inte trivs och att det faktiskt inte är rätt för mig, då är det ett senare problem som man får lösa där och då. Det här med att ta dagen som den kommer är nog inte så dumt ändå. Ska försöka med det. :)



Hahaha, 4-Gott alltså. Det GÅR inte att komma därifrån med en liten godispåse, är liksom världens mission impossible. Men visst var det vid Nordstan fiiiinfina grejer? Godishimlen!



Kram!

2010-09-04 @ 02:28:03
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Malin

God hamburgare och härligt med ny soffa, ska bli kul att se bild på den. Vi får oxå anpassa vår möblering efter soffan och fåtöljen, dom är så himla stora!

Vi är likadana med smågodis, blir sugna nån gång då och då och köper då en stor påse som räcker typ hur länge som helst, eller tills de "stora" bröderna kommer förbi, för då tar det slut på 5 minuter...

Kram Malin

2010-09-04 @ 14:37:46
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0