Dammtussar.

Efter att ha spenderat hela dagen på soffan är jag fortfarande lätt illamående. Tänkte att det skulle gå över med lite mat i magen. Det funkade sådär bra, men maten smakade bra och jag lyckades äta upp en hel portion. Däremot är jag förbjuden att komma till jobbet imorgon, även om jag skulle må bra. Så är det när man jobbar med mat. Här är i alla fall den goda och höstiga middagen vi åt idag:

Fläskkotletter med svampsås och ris

För 4 portioner

4 kotletter
ca 8 färska champinjoner
2 dl créme fraiche
timjan
cayennepeppar
svartpeppar
2 vitlöksklyftor
en skvätt mjölk

Stek på kotletterna några minuter på varje sida.
Lyft upp dem ur stekpannan.
Kvarta champinjonerna. Stek dem.
Häll över créme fraiche.
Pressa ner vitlöksklyftorna.
Smaka av med timjan, svartpeppar och cayennepeppar.
Lägg tillbaka kotletterna i såsen.
Häll ev. ner en skvätt mjölk om det blir för lite sås.
Låt koka ihop i några minuter.
Servera med ris och en sallad.

Färska champinjoner. I love you! Det som är bra är att Jimmy inte alls tycker om champinjoner så jag får alla för mig själv. Nomnomnom!

Häromdagen fick Jimmy ett mail från en av sina kompisar som sa att om han satt i samma rum som Hitler, Stalin och en vänsterpartist så skulle han helst skjuta vänsterpartisten. Den kompisen ska sova hos oss hela helgen. Det känns ju tryggt! Ska man behöva känna sig mordhotad i sitt eget hem? Själv funderar jag på att starta eget till helgen och ta betalt för gästrummet. Sen kan jag använda de pengarna till att köpa en skottsäker väst. Vad kostar en sån? Finns de på Rusta? Eller kanske på Gina Tricot om man vill ha en med paljetter på?

James - Lookaway

Kommentarer
Postat av: Matpolisen

Hm? Han kanske ville skjuta honom för att han är en isolationistisk Sverigedemokrat som menar att så länge skiten händer i andra länder så har vi inget ansvar. (Men politiska meningsmotståndare även inom landet kan man skjuta, alternativt slå ner.) De borde sälja designade skottsäkra västar nu.

2010-09-21 @ 00:47:32
URL: http://matpolisen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0