Svart är ingen färg, det är så man känner sig.

Det är torsdag. Tydligen våffeldag också. Jag avskyr våfflor och pannkakor och plättar och grädde och sylt. Så här hemma stod soppan på bordet som vanligt på torsdagar. Idag blev det majssoppa, fast med purjolök istället för gul lök och en vitlöksklyfta bara för att jag ville. Det gjorde soppan ännu godare. Fint det.

Annars är humöret sådär. Efter att ha jobbat i nästan 10 timmar (7.30 - 17.15) och massa andra tankar som snurrar i huvudet. Egentligen ingenting nytt, snarare någonting som snurrat på i flera månader. Blä. Jag är för gammal för sånt här. Jag är så gammal att jag är bundis med Ingvar Oldsberg. Såpass bundis att jag lånade ut våran personaltoalett till honom idag och att han lovade att komma och hälsa på när vi tagit fram uteserveringen. Sjukt trevlig snubbe. Så nu ska jag bli kompis med Ingvar istället och sluta tankesnurra över hur tråkigt det är att totalt ha tappat förtroendet för såna man varit nära vän med hur länge som helst. Puss på Ingvar - min fina vän!

The Strange Boys - Da Da

Kommentarer
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Ingvar är en kul kille!!!:)

2010-03-25 @ 21:23:34
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Kul att du och Ingvar har blivit bästisar. :-) Jag kan relatera, hoho, han höll upp en hotelldörr för mig en gång. Så jag tycker också om honom. I Kalmar ser man aldrig en enda kändis. Eller jo, Kalmar FF:s tränare Nanne var på mitt gym häromdagen. Jodå, mitt gym. Men vi hade inget moment eller så.

2010-03-28 @ 20:52:01
URL: http://www.baraenkakatill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0