Det här är de goda nyheterna.

Det slutade regna igår. Kalas tyckte jag. Timos förtjänst tyckte Timo. Jag, Evelina och Elin vägrade applådera Timos gitarrist för han verkar ha lite väl mycket hybris. Men Timo var finfin som vanligt. Publiken sjöng "Är du vaken Lars?" och Timo blev glad. Timo spelade Creep och tanterna blev glada. Så i slutänden var vi alla glada.



Nu ska jag packa det sista inför resan upp till Sågmyra imorgon. Det har gått rätt bra att packa ändå, jag som avskyr att packa. Men idag har det gått bra. Jag har visserligen inte kommit till skor och diadem ännu. Det är där det brukar spåra ur. Helt ärligt så är nog det som spårat ur mest inköpslistan till tårtbakandet jag ska fixa med imorgon. Jag blev tårtansvarig till en av mina kusiners studentkalas nämligen, så det är vad jag ska roa mig med imorgon kväll. Inte så dumt torsdagsnöje det heller.

Nu ska jag packa färdigt. Kanske byta låtar på mp3-spelaren. Det kan behövas när man ska åka tåg i sex timmar, speciellt om man är som jag och inte kan läsa på tåg. Vi hörs imorgon från ett, förhoppningsvis, soligt Dalarna.

Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancin'

Kommentarer
Postat av: hogie

Lovely! Jag får se Timo imorrn. Som stolt republikan stör jag mig dock på att han är royalist och ska spela för snuttegullprinsessan när hon gifter sig... Tänk på vilka dåliga gener? Westling har ej fungerande njurar och kronprinsessan har läs- och skrivsvårigheter. Ner med monarkin. Vi kommer ha en mongoätt!



På tal om ingenting. Liksom.

2010-06-10 @ 11:19:55
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Daniella - BakeCake

Timo är så bra! Och helt fantastiskt live!!



Jag har just nu en tävlingsmånad på BakeCake med massor av fina priser i potten, så klicka jätte gärna in och läs mer, första tävlingen startar på söndag! Ha det bra! Kram Daniella - BakeCake

2010-06-10 @ 20:18:22
URL: http://bakecake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0