Tills du inser att vi har dansat till olika låtar...

Såhär års är det ju dags att berätta för nära och kära vad man önskar sig i julklapp. Jag har ju inga nära och kära så jag skriver det här på bloggen istället. Eller så skriver jag det på bloggen för då kan alla mina nära och kära läsa här istället för att ringa och fråga.

Ja. Det var väl det. Mamma, om man trycker på texterna som är understrykna så kommer man till länkar som visar hur det jag vill ha ser ut och så. (Det är bäst att vara pedagogisk.) Ja. Det var väl det. Egentligen önskar jag mig en fonduegryta och en baksten också, men eftersom jag och mina julklappar måste resa väldigt långt för att komma hem igen så är det bäst att bara önska sig lättburna saker. Nu ska jag försöka laga nån slags middag här, vi får se hur långt fantasin räcker.

Twin Shadow - Slow

Kommentarer
Postat av: Susann

Fina tomtar! Var det ingen som fick visa näsan?

Kram Susann

2010-12-04 @ 17:05:42
URL: http://liladrommar.blogg.se/
Postat av: Mårtenssons kök

Så söta tomtar, tillhör de kanske fotfolket?

Pedagogiskt är bra!

2010-12-04 @ 20:40:34
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Malin

Å, vilka charmiga "tomtar", jättesöta! Vad mycket fina saker du önskar dig till jul, här har vi vuxet bestämt ett endast Benjamin ska få vilket inte passar mig alls egentligen då jag både älskar att få och att ge presenter :-(... Men vad göra man inte, man får ju böja sig för majoriteten helt enkelt.



Kram

2010-12-05 @ 16:02:44
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0