På't bara!

Idag har vi mumsat på kycklingwok med nudlar. Lite strimlad kyckling, wokgrönsaker, extra minimajs, salladslök och salladskål och en skvätt teriyaki och så blanda det med lite nudlar bara. Så var det färdigt. Det satt fint det, för det var fruktansvärt längesen sist.

Annars kan vi ju dra lite browniestatistik såhär på kvällskvisten.
Antal brownies Jimmy ätit sen i lördags: 14
Antal brownies Pernilla ätit sen i lördags: 6
Och nu är de slut. Egentligen är det helt okej med mig att Jimmy satt i sig mer än dubbelt så många brownies som jag har de senaste dagarna. Det som inte är okej med mig är att han sen kommer ut ur badrummet och säger: "Jag vägde mig nyss! Jag har gått ner fem kilo i sommar!"
Hur gör han? Vart tar det vägen? Slänger han över kalorierna på mig när jag sover? Är det därför jag drömmer så mycket mardrömmar?

Nej. Men en kopp te på det här då. Det blir fint det.

Grinderman - Go Tell The Women

Kommentarer
Postat av: Emmy

Visst är det orättvist! Min man har iofs gått upp lite i sommar, men det är lite och då har han frossat och svullat. Jag har verkligen försökt lägga band på mig, men ändå gått upp betydligt mer...

2010-08-10 @ 22:06:53
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: charlotta

jag är sjukt dålig på att woka. eller inte på att woka i sig, utan snarare att komma på att jag ska göra det. but why? det är ju himla gott.

2010-08-10 @ 22:24:37
URL: http://www.bagelsochblabar.se
Postat av: Malin

Haha, du är underbar! Visst är det orättvist att vissa inte går upp i vikt trots att dom vräker i sig, eller tom som i Jimmys fall går ner fast han äter dubbelt så många browies som du?? Wok är gott, tack för tipset, var länge sen även här.

Kram Malin

2010-08-11 @ 07:29:43
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Martina

jaha det var det du menade, tyckte väl ja att det såg lite skumt ut. Men jag har varit medlem i filmtispet sedan 2007 och det klarar inte av min film-konsumption. Jag har fått gå min egen väg helt enkelt. haha. Snart ses vi i Halmstad du!

2010-08-11 @ 15:40:41
URL: http://martinaeriksson.blogspot.com
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Jävla sätt. Olof har också gått ner i vikt. Först 4 kilo under våren då han tränade och åt otacksamt lite av alla mina tappra försök att vinna en kitchen aid i den där hemmakonditor-tävlingen (jag vann bara kilon istället) och så ytterligare 6 kilo pga Indien. Själv har jag gått upp allt jag tappade efter Indien. Ikväll var vi på body pump, mina ben skakar när jag går i trappor nu. Och ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle svimma. Jag hatar att träna. Jag vill ha chips med dip.

2010-08-11 @ 21:24:35
URL: http://www.baraenkakatill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0