Murgröna och guld.

Idag blev det kylskåpsrens till middag. Köttfärssås och spaghetti alltså. Det är enda gången det äts köttfärssås och spaghetti i det här hushållet, när kylskåpet ska rensas. Fast usch, nu låter det som att vi aldrig rensar kylskåpet utan har massor av gammal mat där som typ är på väg att krypa ut därifrån på egen hand. Så är det förstås inte, vi rensar ju egentligen ur kylskåpet varje vecka nästan. Men då slängs det oftast bara i soptunnan, när det är köttfärsås och spaghetti-dags så kan man slänga det i köttfärssåsen istället för i soptunnan. Vilket känns bra mycket vettigare. Förstås.

Nu är jag på sådär knepigt humör igen. Jag ska nog gå och duscha av mig det. Häromdagen hörde jag två tjejer på vagnen som pratade om att de skulle flytta ifrån Sverige om inte Moderaterna vann valet. Ja snälla gör det, tänkte jag då. Helst innan ni går och röstar. Nej. Duscha var det ja. If you start me up I'll never stop.

Autolux - Turnstile Blues


Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Din smörgåstårta (ja receptet allså) har nu hamnat i vår hög med sådana recept, den verkade ju enkel och god, precis som det ska vara. Konstiga människor som inte gillar smörgåstårta... :))



2010-08-30 @ 19:57:32
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Emmy

När jag inte vet vad jag ska laga blir det spagetti och köttfärssås. Om barnen fick bestämma minst en dag i veckan...

En kille på jobbet som är politiskt aktiv för moderaterna hade fått veta att en av hans vänner var vänsterpatist. Så nu visste han inte om han kunde fortsätta umgås med honom. Inte undra på hans kompis inte vågat berätta det innan...

2010-08-30 @ 21:49:24
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Malin

Haha, det tycker jag oxå dom kan göra! Hoppas du lyckades duscha av dig det där humöret och kom ut med ett stort leende ur den ångvarma duschen ;-)

Prova köttfärssåsen jag har på bloggen, där är så himla god! Och så bara måste man både dricka röd vin till och ha det i såsen, bättre kan det inte bli ;-)

Iväg till Skopunkten och köp dom innan dom tar slut, det står liksom Pernilla på dom :-)

Kram

2010-08-31 @ 07:58:07
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0