Kort och underhållande.

Det har regnat ute konstant hela dagen så jag har varit tvungen att roa mig inomhus för mig själv medan Jimmy är på jobbet. Tur för mig då att jag trivs så himla bra i mitt eget sällskap. Jag har till exempel roat mig med att diska, dricka enorma mängder te, äta honungsmelon, spela gratisspel på internet som egentligen är sjukt tråkiga men som man ändå inte kan låta bli att fastna i och hänga på Hemnet såklart. Nu har jag hittat ett nytt drömhus. Såhär ser det ut:

Helt fantastiskt! Fler bilder kan man titta på om man klickar här. Värsta spökhuset. Byggt 1880 med enorma renoveringsbehov. 7 miljoner skrymslar och vrår och konstiga vinklar och fönster. Kakelugnar och ett kök med stort skafferi. Bäst av allt är ju att det ligger i Lödöse, det är bara 4 mil härifrån. Dessutom kostar det bara 500 000 kronor. Det får man ungefär en halv etta för i Göteborg. Men i Lödöse får man ett helt hus på 250 kvadratmeter. Okej, så jag kanske inte kan någonting om renovering och jag kanske är född med tummen mitt i handen. Men man kan ju lära sig!

Nej. Jag vet. Men man kan ju alltid drömma. Det är jag ganska bra på faktiskt. Tyvärr är han som jag bor med inte alls lika bra på att vilja förverkliga mina drömmar. Han är lite mer sån där realist. Vad nu det ska vara bra för?

Ps. Nu kan man trycka på uppdateringsknappen i sin webläsare och så får man en trevlig överraskning.

Yuksek - Supermenz (We're Not)


Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Men oj hoppsan, det var ju en liten piffig överraskning, tjusigt värre.

Tycker du ska fortsätta med dina drömmar, världen behöver fler drömmare!

2010-08-08 @ 17:38:51
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0