Fetaostkyckling och ris.
Jag har ingen fantasi och ingen ork idag så ni får bara ett fint litet recept:

Jag hade nog inte så mycket fantasi igår heller inser jag nu. Idag är min fantasi mest på vift för att regnet öser ner utanför tror jag. Kanske. Perfekt poloväder tänkte jag. Tills jag fick på mig polon och den har krympt 45 storlekar. För det kan ju inte vara jag som har vuxit, det kan jag aldrig tro. Jag som äter så nyttigt och rör på mig så mycket. Jag går ofta till Ica Maxi och köper potatis. Friterad sådan i tunna, tunna skivor. Det måste alltså vara polotröjan som har krympt. Nu ska jag titta på Greek. Sen ska jag gå och jobba. Ikväll blir det nog mest packa för min del, imorgon bär det nämligen av till Sågmyra. 11 dagar ska jag vara där. Puh. I julas var jag nära självmord efter 4 dagar. Det blir spännande det här!

Fetaostkyckling med ris
För 2 pers
2 kycklingfiléer
½ paket fetaost
grovmalen svartpeppar
salt
Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att banka ut kycklingfiléerna så att de blir platta.
Krydda filéerna och bryn dem lätt i olja. Smula fetaost över kycklingfiléerna.
Rulla ihop dem och fäst dem med tandpetare eller grillpinnar.
Lägg dem i ugnsfast form och grädda i ugnen ca 25 minuter.
Servera sedan med ris och en god sallad.
För 2 pers
2 kycklingfiléer
½ paket fetaost
grovmalen svartpeppar
salt
Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att banka ut kycklingfiléerna så att de blir platta.
Krydda filéerna och bryn dem lätt i olja. Smula fetaost över kycklingfiléerna.
Rulla ihop dem och fäst dem med tandpetare eller grillpinnar.
Lägg dem i ugnsfast form och grädda i ugnen ca 25 minuter.
Servera sedan med ris och en god sallad.
Jag hade nog inte så mycket fantasi igår heller inser jag nu. Idag är min fantasi mest på vift för att regnet öser ner utanför tror jag. Kanske. Perfekt poloväder tänkte jag. Tills jag fick på mig polon och den har krympt 45 storlekar. För det kan ju inte vara jag som har vuxit, det kan jag aldrig tro. Jag som äter så nyttigt och rör på mig så mycket. Jag går ofta till Ica Maxi och köper potatis. Friterad sådan i tunna, tunna skivor. Det måste alltså vara polotröjan som har krympt. Nu ska jag titta på Greek. Sen ska jag gå och jobba. Ikväll blir det nog mest packa för min del, imorgon bär det nämligen av till Sågmyra. 11 dagar ska jag vara där. Puh. I julas var jag nära självmord efter 4 dagar. Det blir spännande det här!
Kommentarer
Postat av: Katinka
Ojdå. Sågmyra? Det låter lite vanskligt Pernilla! Var försiktig och ta hand om dig där!
Postat av: Sandra drömkaka
Ja oh strössel kan man visst aldrig få för mycket av, så fint & gott :)
Mmm så gott med kycklingfilé fylld med fetaost måste jag absolut göra nån dag ! :)
Trackback