Tomtebolycka.

Jag har hittat mitt drömhus. Tänk att det kan finnas så gulliga fina små hus. Hade jag haft 4 miljoner så hade jag slagit till direkt! Ja, jo, så var det ju det här med att Jimmy inte alls tyckte att det var lika fascinerande som jag tyckte. Ingen större skräll direkt, vi har inte riktigt samma smak när det kommer till hus och inredning. Eller något annat heller för den delen. Men vi tycker ju om varandra i alla fall, vi får leva på det. Plus att vi aldrig någonsin kommer att ha 4 miljoner till att köpa världens gulligaste hus, så vi behöver inte ens bekymra oss om det. Men ååååh, om man fick ha det där fina huset. Då skulle jag aldrig vara bitter igen. Då skulle jag bara koka marmelad och baka bullar i ett blommigt förkläde hela dagarna. I det där drömköket. Mmm.


Kommentarer
Postat av: Sandra drömkaka

Hihi så du är en sån där vuxen människa som blir mättad på en tårtbit, det var som tusan! En vacker dag kanske jag också är så mogen ;) !



Förstår precis hur du känner för det där huset, det ser ut som en saga ett riktigt lyckohus. & vad kan gå snett om man bor i ett lyckohus kan man ju undra hihi!

2009-07-07 @ 16:56:02
URL: http://dromkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0