Märker du hur fort det går...

För några veckor sedan köpte vi en sån här:



Jag är ju lite småkär i Jamie Oliver och dessutom väldigt förtjust i indisk mat så det var nog jag som tjatade till mig den i affären. Däremot tycker jag inte att indisk mat i lika god i Sverige som den indiska maten i England eller Nordirland. Fast det kanske är för att första gången jag åt indiskt var när jag bodde i Brighton, så då tycker jag alltid att den ska smaka som den gjorde där. Nåja, nu efter att den hade stått på hyllan i några veckor efter att jag glömt bort den vecka efter vecka så var det igår dags att tillaga den. Såhär blev resultatet:



Det var ju inte alls lika enkelt som det stod på förpackningen att det skulle vara, även om det inte var några större ansträngningar heller som behövdes. Smaken var dock lite av en besvikelse, det smakade mest som kyckling i tomatsås och vad som hände med kryddmixarna vet jag inte riktigt. Jag vet dock att man inte ska försöka lukta på dem för då får man kryddmix i hela näsan och det var inte skönt alls. Det var inte äckligt, det smakade bara inte alls indiskt. Förutom papadumsen, men dem hade ju inte Jamie med att göra, de var ju Santa Marias verk. Nästa gång köper vi nog en sån där färdig burk med Tikka Masala eller Garam Masala istället, det blir dessutom billigare. Det blir 3/5 i betyg från mig.

Igår kväll var vi ute på Hisingen och tittade till våran nya lägenhet. Eller så var vi där och umgicks med Evelina och Andreas, så kan man också se på saken. Andreas ska berätta för oss vilka grannar som är farliga och inte så att vi vet det tills det är dags att flytta in, än så länge har han bara skrämt upp oss över en granne. Men det hinner säkert bli fler innan september är här. Jag är mer uppskrämd över att Andreas hotar med att sätta upp bilder på Kikki Danielsson överallt i lägenheten innan han flyttar. Jag ska byta ut dem mot bilder på Johan Palm. Mmm... JOOOHAAAN!

Idag blir det nog mest slappande. Nu ska jag nog äta jordgubbsfrukost, jag köpte jordgubbar igår för att vi skulle fira att Jimmy har fått jobb. På IKEA också, inte dumt alls. Sen åt vi aldrig jordgubbarna för vi åkte till Andreas istället. Så nu kan vi äta dem idag istället. Och fira att Jimmy har fått jobb idag också. Han börjar på måndag, så vi kan fira varje dag tills dess. Yay.

Rolling Stones - Under My Thumb

Kommentarer
Postat av: Katinka

Haha... jag avskyr indisk mat tyvärr. Efter att ha kuskat runt i Indien ett halvår är det helt naturligt. Tro mig. Indisk mat är inte god. Inte så som den smakar i Indien åtminstone....

2009-07-04 @ 21:59:40
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0