Den vilda jakten på chipsen.

Mina favoritchips har jag inte ätit på flera år. Ett tag trodde jag att Estrella tagit bort dem ur sitt sortiment, men det har de inte. De finns bara inte att få tag i någonstans. Jag har letat och snokat och suktat och längtat. I förra veckan blev jag så desperat att jag skrev ett mail till Estrella och frågade var sjutton man kan få tag i de här skönheterna.



Jag fick ett svar efter några dagar, där stod de att de flesta stora affärskedjor inte har dem i sitt sortiment och att jag skulle leta i mindre butiker. Eller be någon mindre butik som har större valmöjligheter över sitt sortiment att ta in dem. Då kan man ju undra varför i hela friden inte större affärskedjor har dem i sitt sortiment? Varför ha ALLA ANDRA sorter utom just denna? Vad är meningen? Så idag skrev jag en lapp på Ica Maxi och bad dem att ta in Sourcream&Cheese-chips. Vi får väl se om jag får något gehör.

Bäst av allt skulle ju vara om Estrella hade på sin hemsida såsom Systembolaget har på sin. Man fyller i vilken produkt man letar efter, och vips! så kommer det upp en lista på vart i Göteborg just det man vill ha finns. Det vore någonting det. Tills dess får jag väl fortsätta leta, vänta, längta och sukta. Och ja, jag vet redan att de finns på CityGross i Falun, jag har mången gång tvingat mina föräldrar att åka dit just bara därför. Men nu är Falun 60 mil bort och man tycker ju på något sätt att de borde vara lättare att få tag på dem i Göteborg? Bara en tanke liksom. Med tanke på att det trots allt är Sveriges näst största stad. Men som sagt, det är ju bara en tanke.

Orson - Bright Idea

Kommentarer
Postat av: Kia

Ja, Finanskrisen har verkligen slagit hårt på musikbranschen. Se all dansbandspropaganda på TV!

2009-07-16 @ 00:08:19
URL: http://kiaomlivet.blogg.se/
Postat av: Annispannis

Men hallå! Dom finns ju i massor på citygross, när jag ska ha chips köper jag dom där :D



<3!

2009-07-16 @ 00:49:20
Postat av: Ann

Ja, man kan ju tycka att alla sorters chips borde finnas i Göteborg! Det var ju samma sak med Estrella 50 % less fat dill, de fanns ju INGENSTANS! Man kanske borde starta en chipsbutik för entusiaster som oss? Det måste ju finnas en marknad? Man skulle kunna ha löschips också, precis som lösgodis. Och provsmakning! MMmmmmmmm. Vad säger du, ska vi starta eget? (Med risk för att bli riktigt riktigt feta). Förresten så finns förstås Estrella 50 % less fat dill på min lokala ICA-butik, ungefär 500 meter från min lägenhet här i Karlstad. Farligt, farligt.

2009-07-16 @ 10:20:47
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: åsa - hello sugar!

det är verkligen jobbigt när man är sugen på något särskilt och inte kan hitta det nåååånstans!! hoppas i alla fall att du hittar dina favvochips!

2009-07-16 @ 17:15:03
URL: http://hellosugar.se
Postat av: Jessica

Dom chipsena har jag sett i flera affärer, låter himla goda och nu när du säger att det är dina favoriter så måste jag ju bara testa.

2009-07-16 @ 20:54:23
URL: http://hallonblabar.blogspot.com
Postat av: Carro

Sådant där är ju sjukt störande !

Tur att de inte tagit bort dem ur sortimentet dock. Jag håller tummarna för att Maxi tar in dem åt dig.

Jag är fortfarande grinig för att Marabou tog bort den med cocos ! Sen hatar jag "på tillfälligt besök" eller mer internationellt "Limited Edition". Det går ju inte att bunkra på för framtida bruk även om de är proppade med konserveringsmedel så håller de ju inte i flera år.



Hoppas du får en bra helg ! :)

2009-07-16 @ 23:34:54
URL: http://carrod.blogg.se/
Postat av: Sandra drömkaka

Va!! Såna där chips har jag ALDRIG sett & dom låter ju hur goda som helst! Jag älskar ju sour cream and onion chipsen & mmm med cheese mums! Måste letas reda på!

2009-07-18 @ 00:00:47
URL: http://dromkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0