Chilibiffar med het sås.

Jag är fortfarande lika trött som jag var igår. Hela kroppen känns tung och jävlig. Jag vet inte om jag ska lyssna på min kropp och bara lägga mig ner eller om jag ska ignorera det och försöka ge mig ut på en promenad så kanske jag blir piggare. Det kan ju förstås vara så att jag är trött eftersom vi hade ett åskväder alldeles ovanför oss inatt så att det inte gick att sova då det mullrade och bullrade som bara den.

Igår åt vi chilibiffar med ris och en het sås, det var gott även om biffarna inte alls var så starka som jag trodde att de skulle bli. Såhär såg det ut i alla fall:



Chilibiffar med het sås och ris

För 2 pers

ca 300 gr blandfärs
1 röd chili
1/4 dl chilisås
1 ägg
1 msk potatismjöl

Sås:
1 dl créme fraiche
1 dl stark ajvar relish

Blanda till såsen och ställ den i kylen. Kärna ur och hacka chilin.
Blanda med färsen, chilisås, ägg och potatismjöl. Forma till biffar och stek i en grillpanna.
Servera biffarna med ris, den heta såsen och en god grönsallad.

Nu sitter jag här med min tekopp och försöker pigga upp mig. Jag har säkert vitaminbrist. Eller svininfluensa. Eller så kan det bero på att våran lägenhet ser ut som ett bombnedslag och jag har fulla lungorna med damm. Hur orkar man städa på sommaren? Jag orkar inte göra någonting just nu, så jag tänker återgå till horisontalläge.

Ike & Tina Turner - Baby Get It On

Kommentarer
Postat av: Sandra drömkaka

Tackar det känns spännande att jag faktikst kom in, har sökt förr men då bodde jag i skellefteå plus att jag har gymnasiebetyg så då hade jag ingen chans heller.

Men om man t ex bor i solna, nacka eller ekerö då man söker så har man en chans att komma in ändå, så jag flyttade ju till solna för det i feb & tur som det var kom jag in! :)

Det är genom vux & matpedagogerna, kolla deras hemsida de kanske har någon restplats :)

2009-07-09 @ 22:41:27
URL: http://dromkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0