Visa mig den maximala hastigheten.

Nu sitter jag i nylockat hår och har så smått börjat fixa mig i ordning inför kvällen, som börjar Halv Åtta Hos Eve. Jag ska ta med mig alkohol, glatt humör och en moderat som personliga saker. Och så hoppas jag att det inte regnar ute, för då kommer mitt nu så fint lockiga hår att vara rakt igen när vi är framme. Vilket det visserligen med 80% chans kommer att vara ändå. Nåja, det är sånt jag har lärt mig att leva med. Jag är liksom tjejen som får skäll av frisörerna när jag är och klipper mig för att jag plattar håret för mycket, jag som plattat håret en gång i hela mitt liv. Sen skäms de lite när de inser att de gjort bort sig och att jag har sådär rakt hår på riktigt. Stackars dem. Själv lider jag inte så mycket av det faktiskt.

Väntar på maten gör jag också. Det är Jimmy som står för maten idag. Det innebär att han har stekt köttfärs, haft i en färdigmix Mexicana och nu håller på att koka ris. Jag förstår att ni är mäkta imponerade. Det är även jag. Tror jag. Jag vet inte, jag har aldrig ätit Mexicana förut. Det ser ju gott ut på förpackningen åtminstone.



Annars har vi varit på stan och gått på Systembolaget. Åtminstone Jimmy. Mitt leg har gått ut och jag har inte råd att skaffa mig ett nytt så jag hoppas på att krogvakter och Systembolagspersonal ska vara snälla mot mig i ungefär en månad framåt. Det ska nog gå bra. Göteborgare är ju snälla i allmänhet. Som damen här nere på våran Servicebutik, hon är trevlig hon och lär oss att hitta i våran nya stadsdel. Krokslätt byggdes inte på en dag, som vi brukar säga. Nej. Det brukar vi inte. Det är bara jag som hungersvamlar nu. Food, glorious food!

Evergrey - Broken Wings

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0