Hur fel jag är.

Jag är verkligen inne i en ätarperiod just nu. Och med just nu menar jag de senaste 23 åren och 11 månaderna. Jag börjar nästan fundera på om jag har mask i magen. Om jag äter direkt innan jag går till skolan så är jag likförbannat hungrig direkt jag sätter mig i lektionsalen. Idag åt jag två portioner till middag och nu är jag hungrig igen. Igår åt jag två stora bitar paj och var hungrig några timmar senare igen. Idag är det dock lite tycka-synd-om-mig-själv hunger också. Nachochipsen i skafferiet riktigt ropar på mig. Jag är ensam, de är ensamma i sin mörka påse, why don't make a party out of it? Men. Nej. Jag står emot. Jag måste lära mig att handskas med mitt sockerberoende. Nu igen.

Här kommer i alla fall det som jag åt två portioner av idag, Dagens Middag:

Köttfärssoppa


300 gr köttfärs
1 morot
½ buljongtärning
8 dl vatten
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater
spiskummin
cayennepeppar

Bryn köttfärsen. Skala och riv moroten grovt. Lägg i moroten med köttfärsen och fräs några minuter till.
Blanda ner buljongtärning, vatten, en pressad vitlöksklyfta, krossade tomater och kryddor.
Krydda som vanligt efter behag. Vi gjorde den staaark. Låt koka i 10 minuter.
Servera med bröd och matlagningsyoghurt.

Jimmy åt nachos till sin soppa också för det tyckte han var gott. Själv tyckte jag det var godast att kladda runt med matlagningsyoghurten där i. Sånt gillar jag. Cayennepeppar gillar jag också. På hemkunskapslektionerna i högstadiet gick jag alltid och smygkryddade våran mat med cayennepeppar, för Maddyn och Lajjna ville inte ha det så starkt. Sen sa de alltid: "Känner du vad gott det är Pernilla? Hade du haft i din cayennepeppar hade det blivit alldeles för starkt!" Och jag skrattade lite för mig själv eftersom jag kryddat allt i smyg. När jag berättade det för Sandylicious några år senare skrattade hon bara och sa att det hade hon vetat hela tiden för hon såg när jag gjorde det men sa ingenting. Undrar hur mycket sattyg som jag gjorde under högstadiet som den stackars flickan hållt inne med?

Jag har starka funderingar på att gå ner och köpa en cola. Men nej. Då kommer jag aldrig att kunna somna ikväll. Och så var det sockerberoendet ja. En kopp te till istället. Sen är det Criminal Minds. Jag är lite kär i Reid. Jaa, jag är kär i många människor. Jag har så mycket kärlek i kroppen så jag måste dela med mig. Höhö. Kidding. Nu står min tekopp i micron. Mmm. Vad det vore mycket godare med cola och chips.

EPMD feat. Teddy Riley - Listen Up

( för när jimmy inte är hemma förvandlas jag till en hiphoper. yes i do. wanna be my niggah? )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0