Om himlen finns är jag förlorad.

Trots snöfall och en massa läsande så har vi faktiskt hunnit med att äta middag också. Det känns i hela lägenheten. Någon råkade nämligen ha på lite väl mycket marinad på maten, så det droppade ner på ugnsbotten och brände fast där. Det luktar alltså bränd mat överallt. Jag har nyss duschat men det känns ändå som att jag luktar mat. Förhoppningsvis så försvinner det snart. I morgon får jag nog dock gå till skolan med matos i jackan. Vad åt vi då? Taram, taram. Dagens Middag:

Kycklinglår med klyftpotatis.



Ja, även vi äter enkel mat ibland. Som man bara slänger in i ugnen och väntar på att den ska bli klar. Det enda jobbiga är väl nästan att skära potatisen i klyftor. Men det blir ju så himla mycket godare än köpta potatisklyftor. Vi var lata och hade pulversås till också. Men sånt ska inte underskattas, det är faktiskt goda grejer! Inte varje dag kanske, men emellanåt.

Undrar om jag borde se på Efterlyst med tanke på hur lätt jag har för att drömma mardrömmar? Det kanske går någon tecknad film på Barnkanalen som jag kan titta på istället. Nu ska jag ta på mig min pyjamas för jag sitter här i bara handduk och ser ut som en slashas.

Dälek - Street Diction

Kommentarer
Postat av: Kaaaalix in my heart, not

Damn you slashas! <3

2009-02-04 @ 23:18:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0