Lördagsmiddag.

Yaaay. 1'a december. Jag sitter och klurar lite på vad jag vill ha i julklapp. Ju mer jag klurar desto mer inser jag att jag är en tant. Jag borde väl önska mig märkeskläder och prenumerationer på Veckorevyn och sånt, fast det är så långt ifrån min önskelista man kan komma. Nåja, jag kanske återkommer med den lite senare. Nu tar jag lördagens middag istället, för att det var kycklinggryta och det gillar vi.


Kycklinggryta med torkade aprikoser & matvete


Till 4 portioner

4 kycklingfiléer
8 st smålökar
2,5 dl matlagningsgrädde
1 msk soja
1,5 msk kycklingfond
timjan
ca 10 st torkade aprikoser

Dela kycklingfiléerna i ganska stora bitar.
Skala smålökarna. Fräs lök och kyckling i en djup panna.
Tillsätt grädde, soja och kycklingfond.
Låt koka ihop i ca 10 minuter.
Lägg i aprikoserna och smaka av med timjan.
Servera med matvete.

Med på bilden finns också min Caipirinha. Det kan vara den godaste drinken som finns när den är rätt gjord. Eller nja, näst godaste. White Russian är svårslagen. Det var väldigt viktigt för mig i lördags att drinken var med på bilden. I söndags ångrade jag att jag druckit någonting överhuvudtaget. Jag är fortfarande inte alkoholsugen. Tur för mig att det bara är tisdag och det enda jag behöver vara sugen på är coca-cola hemma hos Evelina ikväll.

Nu har jag nyss kommit in från en promenad nere vid vattnet i vintersolen. Yes, jag älskar minusgrader. Åtminstone några minusgrader och sol som vi har idag. Lite snö på det här också så blir jag snäll sen. Nu ska jag duscha och ni ska få se en fin liten idolbild jag hittade på internet. Det är humor, det är humor:

Mumford & Sons - Sigh No More

Kommentarer
Postat av: carolina

vaa? trodde nästan att det var han som spelade emil innanj ag kom på att den serien är från 70-talet, hahah! han hade ungdomen ibehåll isåfall ;) jag önskar mig bara presetnkort på ikea, så ja kan joina tantklubben ;)

2009-12-01 @ 16:09:29
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Carro

Känner igen det där med coola saker. Numera vill jag mest ha saker till hemmet :) Fyrkantiga vita tallrikar står högt på listan, gärna en redig assistent också. Fast en Systemkamera är nog det jag allra mest vill ha, det är ju lite flashigt iaf ;P haha ..



Håller med dig, GE OSS SNÖÖÖ !

2009-12-02 @ 07:48:28
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0