Och hon är där från 6 till 6.

Uuuäääh. Sverige förlorade. Men det gör ingenting, det kommer ju fler matcher. Jag har sån positiv syn på livet. Man blir sån i Göteborg. Även om det nyss drog förbi ett rejält åskväder. Fast nu var det ju egentligen inte alls det jag hade på hjärtat, jag hade faktiskt bara tänkt visa Dagens Middag:



Pasta med kyckling och soltorkade tomater

För 2 pers.

2 portioner tagliatelle
2 kycklingfiléer
½ gul lök
ca 5 stycken soltorkade tomater
½ dl kycklingbuljong
1 dl grädde
färsk basilika
riven ost

Koka pastan. Hacka löken. Strimla kycklingen och soltorkade tomater.
Bryn i en stor stekpanna. Tillsätt buljong och grädde, låt koka ihop i några minuter.
Krydda med hackad färsk basilika. Vänd ner pastan och riven ost i stekpannan, blanda ihop.
Servera med en sallad.

Jättegott och krämigt var det. Hanna ville att jag skulle skriva ut ett recept på någon god marinad till kyckling, men då jag alltid gör mina marinader lite på känn så är det svårt att skriva ut något direkt recept.. Men om någon har ett bra recept på marinad till kyckling får ni gärna säga till. Nu ska jag sova bort min huvudvärk som åskovädret tog med sig.

Peter, Bjorn & John - Lay It Down

Kommentarer
Postat av: Jessica

Ser ju supergott ut, det vill jag verkligen testa så den åker upp på "att prova listan".



Jaså, det har åskat, jag tyckte faktiskt att jag såg att det blixtrade till igår kväll när jag satt vid teven, så då var det åska.



Ang daimpajen så visst är den söt men men inte sötsliskig tycker jag utan lagom. M s syster gav betyget att det var den godaste kaka hon ätit och det är ju ett rätt gott betyg =)

2009-04-28 @ 09:24:24
URL: http://www.hallonblabar.blogspot.com
Postat av: Lustattlaga

vad kul att du tycker det :) Hoppas du fått lite inspiration. Måste säga att mitt senaste recept påminner väldigt mycket om ditt ;)

Ha det så bra!

2009-04-28 @ 10:29:23
URL: http://lustattlaga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0