Så många festivaler, så lite pengar.

Vad är det med alla festivaler i år? Lärde de sig en läxa från förra året och insåg att de inte bara kan leva på sina namn utan måste boka bra artister också? Det blir bara bättre och bättre för varje dag. Allihopa. Jag vill ÖVERALLT! Jag vill på W.T.A.I, Hultsfred, Peace&Love, Arvika, Way Out West. Jag vill, vill, vill! Jag vill se Håkan 4000 gånger i sommar, jag vill se The Hives, Babyshambles, The Wombats, Miss Li, CSS, Timo Räisänen, Säkert! Och så vidare i all oändlighet. Och likförbannat kommer det säkert bara bli Peace&Love i år igen.

Inget ont så. Peace&Love är bäst. Camp: I En Annan Del Av Borlänge (Eller: Servicehemmet Tussilagon) går inte av för hackor. Ah. Jag blir nästan lite nostalgisk. Men jag skulle gärna vilja på någon mer festival också. Därför tänker jag tvinga med Ellen och Clara på Hultsfred när de kommer hem från Asien. Jodå. Vi ska dit! Vi ska ha falukorvs-allsång, lura med folk in i tältet med löften om en strap-on, vi ska tjata om att vi vill se Darin, vi ska dricka Doris och Ragnar och ta 4 timmar på oss att gå till ICA. Sådeså.

Förövrigt har jag blivit hemskickad från jobbet för att jag mest stod och svettades medan alla andra frös. Det är inte ett bra tecken tydligen, inte i samband med att man inte har någon röst, öronen gör ont och huvudet håller på att sprängas. Så nu är jag hemma och borde vara nerbäddad MEN... Jag har faktiskt pluggat så jag måste sitta här. Nu ska jag dock krypa ner i sängen och läsa lite.

Asha Ali - Coward Heart

Kommentarer
Postat av: Annapanna

Ja, vad är det dom säger nu igen? Veklingar går först? MOHAHAHA, näe, det är faktiskt synd om dig. Se för fan till att krya på dig till helgen, annars för då SPÖ! Pusspuss!

2008-02-26 @ 13:30:14
URL: http://saturnine.blogg.se
Postat av: Linda

jag håller med dig som fan och det SVIDER som fan! vill åka överallt, men vaaart är pengarna? inte i min fick iallafall. synd.

2008-02-26 @ 14:38:54
URL: http://komigenlinda.blogspot.com
Postat av: jcoke

det svider som en redig dask av en bajssnopp

2008-02-26 @ 16:46:05
URL: http://jcoke.blogg.se
Postat av: Jennie

Jag vill också på alla festivaler. xD

2008-02-28 @ 20:10:29
URL: http://laabelleetlabete.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0