A little more for little me!

THE HIVES KOMMER PÅ PEACE & LOVE! Något som jag visserligen redan visste eftersom jag och Howlin' Pelle är såååå tighta. Eller för att jag skrev ett mail till honom på Facebook och bad dem komma på P&L och han svarade att det nog skulle gå att ordna. Vilket självklart lite subtilt betyder: "Vi är redan bokade men jag får ju inte avslöja någonting!"  Så det visste jag ju. Egentligen. Ändå blev jag oerhört överlycklig när det blev offentligt och nu ska jag köpa min Peace&Love-biljett. PRONTO!

Håkan Hellström & The Hives. Ge mig en anledning till att inte gå på Peace & Love? Jag kommer ju att springa runt i hysterisk extas i dagarna 3. Eller 5. Eller hur många dagar vi nu väljer att stanna i år. Hur många dagar ska vi stanna? Aah. Peace&Love med Peace&Love-gänget. Jag blir alldeles lycklig i magen när jag tänker på det. Shit. Jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Förutom till Facebook och maila Pelle. Hoho.

Andra saker att vara glad över är att imorgon är det fredag och att Elias sa en helt sjukt gullig sak till mig idag. Men den saken återkommer jag om senare. AAAAAH. Howlin Pelle <3

The Hives - T.H.E.H.I.V.E.S

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Nu ska jag hitta den låten! ;D För övrigt kan jag meddela att jag är hemma igen & att jag faktiskt lever! WOHO!

2008-04-06 @ 12:55:25
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0