Du kan inte lova någon att du kommer att älska den hela livet.

Pernilla, har du verkligen ingenting vettigare att göra en fredagkväll än att blogga? Jo, det är väl klart att jag har men just nu har jag fullt upp med att prokrastinera. Stör mig inte. 
 
Så. Fredag. Ni vet vad det innebär: #flamingofredag! Såhär års är det är semestertider har vi ju flamingofredag mest hela tiden, men vi kan ju försöka ha lite ordning och reda här i bloggen åtminstone så här får det hålla sig till fredagar som vanligt. Jag vet inte riktigt vilken som är den här sommarens innedrink? Aperol Spritz var ju det enda folk tjötade om för nån sommar sen, och sen var den nån flädersaft och mousserande vin-grej nåt annat år? Själv är jag som vanligt så-jävla-efter (tänk: David Hjortkloe)så jag har ingen aning. Men om det nu råkar vara så att denna sommaren inte har någon innedrink ännu så har jag ett förslag här. Den är somrig, den är läskande, den innehåller mynta! Det ska väl sommardrinkar göra? Okej, nu kommer den:
 
Fifty P
 
1 drink
 
4 cl Xanté
8-10 myntablad
4 limeklyftor
sodavatten
 
Muddla mynta och lime, tillsätt Xanté Poire au Cognac.
Skaka och häll i ett longdrinkglas.
Fyll upp med krossad is och toppa med soda.
Garnera med en kvist färsk mynta.
 
Så. Varsågoda. Den kan ni gott bjuda på nästa gång ni har middagsgäster vid grillen. Annars kan ni bjuda på en Absolut Mixt, det är någon ny alkoläsk som har kommit och som är riktigt fin. Den finns knappt på några Systembolag alls (inte ett enda i hela Göteborg faktiskt) men den finns t.ex i Leksand. Så har ni inte haft en anledning att åka till Leksand innan så har ni en nu!
 
Nu ska jag sluta prokrastinera och gå och packa min lilla resväska. Imorgon ska jag åka och hänga med Rolli! Och Thomas och Jessika och vad tusan de nu hette. Auf Wiedersehen! 
 
Justin Bieber - Baby
 
(ja, det är ju fredag! och jag har blivit en belieber. leker vi. äh. jag tillägnar den till kalix, ceebs och clara. det är de värda!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0