Det finns en plats där mitt inget blir allt.

Det är fredag! Flamingofredag! Jag är ledig i helgen! Och de säger att det kanske ska bli solsken! Det låter inte särskilt troligt när man tittar ut på ösregnet utanför fönstret men man vet aldrig, det kan faktiskt hända att den där våren äntligen behagar dyka upp, på måndag är det ju faktiskt redan maj. Det borde ju bli vår i maj åtminstone. Eller?!
 
Sen jag skrev här senast har jag varit en riktig globetrotter. Jag har minsann varit i både Jönköping och i Sågmyra. Jag har till och med varit ute och druckit drinkar i Falun! Det var tamejtusan fruktansvärt många år sen senast. Jag och Clara konstaterade att det är så himla skönt att gå ut i Falun nu när man är gammal och inte känner igen någon längre. Väldigt mycket mindre drama. Jag har också fått 32-årskris och börjat projicera över alla mina gamla hångel på Clara. Det är jättebra eftersom Clara inte har så bra minne så när jag säger: "Men VARFÖR hånglade du med HONOM?!" Så blir hon först lite förvirrad och osäker innan hon inser att jag bara hittar på. Bra grejer.
 
Min 32-årskris fick mig också att läsa igenom alla gamla dagboksinlägg från lunarstorm-tiden, leta fram gamla fotoalbum hos mina föräldrar och gå igenom min hemliga låda. När jag läste igenom de gamla dagboksinläggen insåg jag att jag var helt dum i huvudet när jag var 19-20 och att jag borde ha umgåtts mindre med fuckboys och inte varit så fruktansvärt jädra full hela tiden, när jag tittade igenom mina gamla fotoalbum tänkte jag att jag hade väldigt fint hår och att jag borde lagt mindre tid på att tro att jag var tjock. Och när jag letade igenom min hemliga låda hittade jag en 14 år gammal polkagris och Foppas (riktiga) autograf! Den sistnämna undrar jag verkligen varifrån den kommer? Jag vet ju alldeles säkert att jag inte träffat Foppa, men vem känner jag som gjort det och sen varit så snäll och gett mig den? 
 
Nu spinner vi vidare på polkagris och fylla-spåret, för nu blir det fredagsdrink! Det blir en liten sötsak som både jag och Jimmy var väldigt skeptiska till när jag blandade till den men som sedan överraskade oss väldigt positivt. Så, testa denna. Efter maten. Eller som lördagsgodis.
 
Pineapple Polka
 
1 drink
 
2 cl mintuu
2 cl malibu
ananasjuice
mjölk
 
Skaka baby skaka, framåt och tillbaka!
Och servera med en gullig liten polkakäpp.
 
Ja. Jag vet, det låter mysko. Det ser rätt mysko ut också när man först blandar ihop den. Men den är god! Jag lovar! Nu ska jag laga parmalindad fläskfilé med ärtguacamole och klyftpotatis. Trevlig helg på er kompisar!
 
Teddy Thompson - Never Knew You Loved Me Too

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0