Gör vad du vill med livet, men bli aldrig som jag.

"Nuuu ääär det slut på veckan, det är daaaaags för #flamingofreeedaaag"... Det kan ha varit så att jag för några månader sen påstod att jag skulle göra allt för att #flamingofredag skulle få en revival 2016. Det kan vara så att jag inte riktigt lever som jag lär. Det kan vara så att jag de senaste fredagarna inte druckit en endaste fredagsdrink. Men! Det finns ju massor av fredagar kvar på året, ännu har inte tiden gått ut. Vi kan fortfarande göra detta till Flamingons År. 
 
För att hjälpa #flamingofredag lite på traven så tänker jag bjuda på ett drinktips. Vi har faktiskt druckit några drinkar åtminstone, en drink som vi återkommer till ganska ofta är Velvet Breeze. Tror det beror på att den är enkel att göra och enkel att dricka, och att vi alltid har whiskey in the jar. Ehm, i barskåpet menar jag. 
 
Velvet Breeze
 
1 drink
 
4 cl whiskey
tranbärsjuice
sprite
lime
 
Klyfta limen.
Häll whiskeyn och limeklyftorna i ett stort glas med is.
Toppa upp med sprite och avsluta med tranbärsjuice. 
 
Olof ingår inte i drinken. Tänkte det kunde vara bra att klargöra detta så nu inte springer runt helt hysteriska och undrar var fan man får tag i en liten plast-Olof. Vill ni ändå ha en liten plast-Olof så finns det väl i varenda affär, man kan ju inte ens gå in på apoteket utan att drunkna i ett hav av Frost-plåster, Frost-schampoo, Frost-fotsalva och Frost-alvedon. Lite såhär känner jag inför Frost: Let it go.
 
Vad har hänt annars sen sist då? Jag har börjat på ett nytt jobb, det är kul! Ofelia har slutat med napp, det är mindre kul. Jimmy är i Köpenhamn och dricker full, det är kul för honom. Utomhus har det blivit sommar. Poolen har öppnat. Om någon har lust att sponsra oss med typ 15.000 till utemöbler till balkongen så tveka inte att höra av er! Nu ska jag titta på Pretty Little Liars och äta chips. Puss och kram!
 
Vasas Flora & Fauna - Gudförälder
 
(jag har sagt det förut och jag säger det igen: lyssna på vasas flora & fauna!)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Är så trött på alla Frost-grejer...

Svar: haha, förstår att det måste vara rätt mycket frost på förskolan också :) vår lilla tjej har tack och lov tröttnat på frost nu äntligen!
Pernilla

2016-05-15 @ 21:48:14
URL: http://momentswithme.blogg.se
Postat av: Mårtenssons Kök

Frost, we hear you! Och inte lär det ta slut än, det är väl en uppföljare på gång om v förstått rätt? Fasen, inte ens färgerna kan WD låta bli, numera heter det ju inte blått, det heter tydligen Elsafärg!!!
Kanske vi ska ta och döpa om rött till Velvet Brezefärg? För din drink, den gillar vi!

Skål och kram på dej <3

Svar: yes, klart det ska bli en uppföljare. disney är väl inte de som missar en chans att tjäna pengar? ;) hahaha, elsa-färg har jag aldrig hört, däremot har ofelia en frost-hårfön, vet inte om den fryser håret eller vad det för speciellt med den ;)
Pernilla

2016-05-16 @ 20:45:58
URL: http://martenssonskok.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0