Små barn med gnistrande ögon kommer inte att kunna somna ikväll.

Eftersom det är så fruktansvärt många (nej, det är det faktiskt inte, men jag tänker att det är för att de kanske inte riktigt vågar fråga eftersom jag är så himla cool och sånt) som har frågat mig vad jag önskar mig i julklapp så tänkte jag dela med mig av min önskelista här. Helt ärligt så blir jag väl glad om jag får någonting överhuvudtaget, förra året hade jag ju tydligen inte varit det minsta snäll så en får ju hoppas att jag var lite snällare i år. Om det nu finns någon därute som tycker att jag varit snäll så skulle jag gärna vilja ha:
  • Små gulliga frityrkorgar som man kan servera t.ex pommes frites i. Äter ju så himla ofta pommes frites liksom. Hrm hrm. Nä. Men jag kanske börjar göra det om jag får såna här fina korgar!
  • En kavel med dalahästar på. Finns att köpa här.
  • Ett litet mini-nintendo med alla inbyggda spel på. Oklart när jag ska hinna använda det men det kan väl stå där under teven och samla damm annars.
  • Och så lite bakböcker: Tea Malmegårds Desserter, Jenny Warsens Baka Med Godis och Baka I Långpanna av inte vet jag. Det är lite oklart när jag ska hinna använda dessa också, men jag tror de skulle göra sig fina ihop med resten av de knappt använda bakböckerna i bokhyllan.
Annars vill jag ha en matsalsgrupp, vet inte riktigt vilken men jag är himla sugen på pinnstolar. Och så vill jag ha mattor. Fina stora mattor. Och snö! Ge mig snö! Eller sluta lägga upp bilder på internet på hur mysigt och fint ni har det i snön när jag bor i en stad som har evig höst mellan oktober - mars. Konstant +7 grader, regn och blåst. Och vet ni vad de säger? "Jag hatar snö!" Pff. Ni vet inte ens vad snö är. Slask är inte snö. Lita aldrig på folk som äter lussekatter utan saffran. JA! Det är en grej härnere. En stor grej också. Jag säljer fler utan saffran än med. "2 lussekatter tack!" Säger de och så börjar jag packa ner i påsen. "Nej, vanliga! Utan saffran!" Vanliga lussekatter är MED saffran. Vad är det för fel på er?! Nu ska jag sova innan jag blir alldeles för upprörd. *Muttrar upprört på väg mot sängen.*

The Beach Boys - Auld Lang Syne

Kommentarer
Postat av: Sofie

Fattar inte heller varför man ska äta lussekatter utan saffran. Utan russin-ok. Men köp en kanelbulle då!

Svar: Men eller hur! En lussekatt utan saffran är ju en vanlig torr tråkig slät bulle? Varför inte ta en saftig kanelbulle istället?! Hade aldrig ens hört talas om lussekatter utan saffran innan jag flyttade hit...
Pernilla

2016-12-11 @ 23:29:00
Postat av: Marlene

Hörrö! Inte dra alla över en kam...kant? Oavsett, jag är född på Sahlgrenska och har bott i Göteborg hela mitt liv, även jag anser att en riktig VANLIG lussekatt är MED saffran. Så det så. 😊😘

Svar: Haha, pratade med en tjej som är lärling på jobbet om det här och hon är också urinvånare i göteborg, så nu är min nya teori att bagare/konditorer också anser att en vanlig lussekatt är MED saffran medan gemene göteborgare tror att en vanlig är utan saffran? det kan ju också vara så alla är dumma i huvudet utom vi ;)
Pernilla

2016-12-30 @ 23:44:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0