10 000 ensamma människor.

Jaha, nu blev det sådär att det gick några veckor igen. Fast det tar sig ju, denna gången gick det ju bara två veckor. Nästa gång blir det kanske bara en, sen bara några dagar och så sitter jag snart där och bloggar varje dag igen. Man vet aldrig. Det KAN faktiskt hända!
 
Vad har hänt sen sist då? Jo, den lilla bejbinen har fyllt ett år. Helt galet. Dagen efter sin ettårsdag bestämde hon sig dessutom för att börja försöka sig på det här med att gå på egen hand, utan någon hand eller lära-gå-vagn att hålla i. Och i helgen kom alla mormorar och morfarar, farmorar, farfarar, fastrar och sambosar hit på 1-årskalas. Då såg det ut såhär:
 
 
Den fina möbelgruppen har Ofelias morfar snickrat åt henne i 1-årspresent och tavlan med Ofelias favoriter "Small Potatoes" har hennes faster målat. Själv har jag ju alltid sagt att det bästa med att ha barn måste vara att få baka en helt sjukt massa kakor till deras kalas, så det gjorde jag också. Det bjöds på butterkaka, drömtårta, citron- & blåbärsmuffins, chokladdoppade ingefärakakor, non stop-cookies, chokladbiskvier och tårtan var en sockerkaksbotten täckt med lemon curd-grädde och färska bär. Om ni känner att ni vill ha recept på något av grejerna så kan ni vill bara hojta till i kommentarsfältet så löser vi det.
 
Annars laddar jag mest för helgen. Då ska jag nämligen åka till Karlstad. Där ska jag jobba på Tidens Melodi. Jag har blivit tillsagd att ha klänning på mig. Jag ska alltså jobba en hel helg med att baka kakor, iklädd klänning! Hur fint kan det bli? Jaja, det är klart att det även ingår andra grejer i arbetsuppgifterna, men jag väljer att fokusera på kakbakandet och klänningsbärandet. Så, om ni bor i Karlstad med omnejd eller bara råkar ha vägarna förbi, kom in och köp fika som jag bakat. Det är en order!
 

Kommentarer
Postat av: hogie

Men för tusan! Kanske ska våga gå längre än kvarteret runt med skrikongen då....

Svar: ja! det måste du faktiskt! om det inte är sjuukt mycket folk och superstressigt kan jag hålla emmie så får du till och med fika lugn och ro!
Pernilla

2013-10-16 @ 10:58:38
URL: http://hogieskill.blogg.se
Postat av: sofie mumsfillibaba

Du MÅSTE blogga om helgen i klänning i alla fall. Låter väldigt spännande!!
Vilken liten snutta! Så söt!! Ett år går fort!!

Svar: ett år går väldigt väldigt fort! helgen ska det absolut bloggas om, såvida jag inte är så trött på kakor så jag aldrig vill se en igen förstås, men det blir nog snarare tvärsom :)
Pernilla

2013-10-16 @ 21:42:07
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Ninni

Tar gärna receptet på tårtan

Svar: nu finns det upplagt :)
Pernilla

2013-10-16 @ 21:47:06
Postat av: Sara på Vardag.nu

Jag vill med ha en knott att baka tårta till mig själv för :D Hen kanske kan få lite tårta också, men mest jag :) Grattis till Ofelia igen! Och du, vilket drömjobb.. Baka kakor i klänning. Va? Fint som snus!

Svar: helt klart bästa anledningen till att få barn ;) och så har folk mcdonalds-kalas, är de galna liksom?! men eller hur! baka kakor i klänning, som nåt man ser i en amerikansk tv-serie!
Pernilla

2013-10-16 @ 22:44:32
URL: http://vardag.nu
Postat av: Kjersti

Grattis till Lillprinsessan! Vilken fantastisk möbelgrupp, sagolik tårta och söt tavla! Förstår att det blev ett lyckosamt kalas. Lycka till med kakbakandet, låter ju hur kul som helst!

Svar: tack så mycket :) det var verkligen ett bra kalas! jaa, det ska bli jätteroligt, är hur pepp som helst :)
Pernilla

2013-10-17 @ 14:57:22
URL: http://kjerstismatochprat.blogspot.se/
Postat av: Mårtenssons kök

Alltså åter igen, det där möblemanget, det är ju så in i bänken fint! Och vi håller med övriga, helgens övningar vill vi se!

Lycka till,
kramar

Svar: jag ska försöka hinna med att dokumentera lite också mitt bland allt bakande och klänningsbärande :) tack snälla ni!
kramar!
Pernilla

2013-10-17 @ 18:45:48
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Emmy

Det är helt galet så fort tiden går. Ett år redan...
Fantastiskt fina presenter! Vilken kreativ släkt. Blev ett toppenfirande märker jag! Men endast det bäst är gott nog åt miniprinsessor.
Hoppas det har gått bra på din tripp och utan att ångesten över att vara borta blev alltför stor. <3

2013-10-21 @ 23:09:37
URL: http://remsansbistro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0