Du gör sönder mig, jag måste gå.

 

Förra helgen tog vi vårat pick och pack och åkte till mina föräldrars sommarstuga utanför Svärdsjö. Där hade "mitt" sovrum förvandlats till ett förråd, lite upprörande. Bara för att jag inte haft vägarna förbi på 4 år så kan man ju inte bete sig hursomhelst... Efter några timmars bärande, slängande och städande var det beboeligt igen och resten av tiden gjorde jag ungefär samma saker som i Sågmyra. Ingenting alltså. Jag har blivit väldigt bra på det där med att göra ingenting måste jag säga. Jag har dessutom börjat prata så mycket dalmål så jag misstänker att Ofelia inte förstår vad jag säger och så har jag börjat springa fram till fönstren så fort en bil stannar till här utanför för att titta vem det är. Men annars mår jag bra. Idag ska jag gå till Godis-Britta och köpa riktigt mycket fredagsgotte. Det blir dagens stora äventyr!
 

Kommentarer
Postat av: Mårtenssons Kök

Härligt att läsa att ni har det så bra, även om vissa rum har förvandlats... Fast med Brittas godis i maggen är det säkert lite lättare att ta en sån förändring:)

Fortsätt njuta och kolla in bilar du,
kramar på dej

Svar: Brittas godis alltså... Vet inte hur jag ska klara mig nu när vi är hemma i Götet igen, ska nog fråga henne om hon vill öppna en filial här i Mölndal som jag kan jobba i ;)
Kramar!
Pernilla

2013-07-05 @ 21:28:02
URL: http://martenssonskok.blogspot.se
Postat av: Everlasting

Det låter som om du har en fantastisk semester. Och att göra ingenting är faktiskt en riktigt bra talang att ha. Mmmm smultron... Det ska vi minsann också plocka nu när vi beger oss hem till Sverige.

Svar: jag har förstått att det inte är alla som kan det där med att göra ingenting, men jag har verkligen fått in snitsen på det nu under det senaste året :) eller ja, göra ingenting är ju ett ganska vitt begrepp, nuförtiden jagar jag ju runt efter den lilla bulldozern mest hela dagarna, hon är verkligen ÖVERALLT! hoppas ni får en fin sverigevistelse :)
Pernilla

2013-07-06 @ 17:43:54
URL: http://everlasting.nu
Postat av: Charlotta

Jajaja, ni har det bra MEN KOM HEM SNART för det var massor av dagar sedan vi sågs!

Svar: men ÅK INTE BORT när vi kommer hem då! hur tänkte du där? bara för det tänker jag åka bort igen när ni kommer hem. pilutta dig!
Pernilla

2013-07-08 @ 00:20:35
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Emmy

Vilka härliga sommarbilder! Du verkar ha det bra i förrådet :-P

Svar: det var väldigt härligt i förrådet faktiskt, hoppas det inte förvandlas till förråd igen nu bara för att jag åkte hem igen... sååå kul var det inte att städa ur det :)
Pernilla

2013-07-08 @ 23:24:41
URL: http://remsansbistro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0