Vi bryr oss inte om gamla bekanta, så länge vi har varandra.

Jag ägnar kvällen åt att skrämma bort en förkylning. Det brukar ju funka med KanJang, och så köpte jag någon galen ingefärsdryck i fruktaffären. Hur stark som helst är den, och efter bara en klunk så känner man sig mindre täppt i näsan. För att skrämma förkylningen ännu mer lagade jag tomatsoppa proppad med chili och ingefära till middag. Jag har faktiskt verkligen inte tid att bli förkyld nu, jag ska ju ägna mig åt min favorithobby på fredag. "Har du en hobby?" Tänker ni nu. Ja. Jag ska ju gå och titta på Håkan Hellström. Jimmy säger att jag går och tittar på Håkan lika ofta som jag diskar. Vilken oerhörd överdrift, så ofta diskar jag verkligen inte. Det är ju hur tråkigt som helst att diska. Nästan lika tråkigt som att vara förkyld. Så hejdå förkylningen, gå hem till någon annan istället! (Obs! Helst inte Håkan Hellström.)

Saint Etienne - Only Love Can Break Your Heart

Kommentarer
Postat av: sofie mumsfillibaba

Och imorrn då!!! Träffa dina favvobloggvänner!! Då måste du vara frisk. Antar att du träffar Håkan oftare än oss?!:) (man ska göra det man är bra på!!)

2011-09-13 @ 22:48:28
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Kim

Den där ingefärasörjan har jag också smakat en gång, om den inte funkade att skrämma bort förkylningen så blev iallafall jag rädd av smaken. Starkt!

Krya på dig, och hoppas Håkan var bra (men det är väl klart att han var).

2011-09-14 @ 21:50:08
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: hogie

Förra veckan hade vi besök av vår... kvalitetsansvarig tror jag hon är. Så satt jag på mitt kontor och hörde henne från hallen "NU SKA JAG SÄTTA MIG I BILEN OCH ÅKA HEM TILL SÅGMYRA!". Och ja ba... Sågmyra sågmyra sågmyra... Sen kom jag på't. Tror jag, för det är du som är därifrån eller hur?



Jag ba "Men du. Känner du nån Pernilla?"

Hon ba "Ja, hur gammal är hon?"

Jag ba "Som jag. Tror hon har en storebror också"

Hon ba "Ja men jag undrar om inte min son har gått i samma klass som hennes brorsa"



Och så vidare och så vidare. Det är en så liten värld. Det mesta av diskussionen handlade om vad din bror kan heta. Så här i efterhand vet jag ju att jag inte ens vet vad han heter.

2011-09-15 @ 10:41:14
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

krya!

2011-09-15 @ 16:20:57
URL: http://emmasays.se
Postat av: Charlotta

Men du, se till att krya på dig nurå. Imorgon är det ju Håkan!

2011-09-15 @ 23:23:53
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Malin

Haha, om jag "känner" dig rätt så kommer du kolla på han där Håkan ändå, förkyld eller inte. Men för att vara lite snäll så här på fredagen så håller jag tummarna att du mår bättre nu!



Och diska ÄR tråkigt, jag säger bara GO diskmaskin, GO!!



Kram

2011-09-16 @ 10:29:21
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0