Sova för alltid.

Jag har mina föräldrar här på besök i helgen, det är därför jag är lite frånvarande. Jag har liksom fullt upp med att äta, äta och äta, samt att tvinga dem att skjutsa oss till City Gross och Freeport och sånt så jag kan köpa massor av nya ugnsformar.

Men vet ni vad? För att kompensera mitt dåliga bloggande så tänkte jag att vi skulle ha en liten tävling här. Jag vill helt enkelt höra om era äventyr ni råkat utför med era hushållsapparater. Det kan vara någonting läskigt/knasigt/roligt/dråpligt/misslyckat eller vad som helst. Och som tack för det kommer en av er som delar med er av någon historia att vinna ett presentkort på 500 kronor från whiteaway.se.


Själv stod jag som liten tulta och hjälpte min mamma att baka sockerkaka tillsammans med ett av hennes dagbarn. Han hade snaggat hår och tyckte att det blåste så roligt ut från ett hål i elvispen. Så jag ville ju också känna efter, mitt hår var dock inte snaggat utan fastnade såklart i visparna. Schwoom! Sa det, så var det sockerkakssmet över hela väggarna. En stor hårtuss hade ryckts loss från mitt huvud, och det håret som var kvar på huvudet var alldeles lockigt. Så om ni vill locka håret med elvispen är det alltså fullt möjligt, men det är ingenting som jag rekommenderar. I flera veckor efteråt gick jag runt och tjatad om hur "tjockad" jag blivit av denna upplevelse. Jag är nog lite chockad än idag, jag håller mig alltid på behörigt avstånd från elvispen.

Så, nu vill jag höra era historier. Tävlingen pågår t.o.m den 6 november!

Geoffrey Gurrumul Yunupingu - Wukun

Kommentarer
Postat av: Torbjörn

En gång fastnade jag med snorren i bakpotatisen, det kändes lite efteråt.

2011-10-24 @ 21:25:24
Postat av: Charlotta

Men hördu, vad fint det har blivit här inne! Mkt tjusig logga, såklart.



Du, Mårtenssonarna kommer på torsdag! Har du tid att ses torsdag kväll eller fredag kanske?



Kramar!

2011-10-25 @ 10:32:54
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Tina N

Aha, så det är tävlingar man ska ha, när man är frånvarande!



Jag tycker att Torbjörn ska vinna priset, men först vill vi veta lite fler detaljer på detta oerhörda drama... ;)

2011-10-25 @ 11:10:17
URL: http://frkkaka.blogspot.com
Postat av: Charlotta

Nu är det jag igen - på torsdag är det ju skördefest med några matbloggare, efter klockan 17.30 i Majorna! Kan du hänga på? Tänkte säga till Mårtenssons också!

2011-10-25 @ 12:01:34
Postat av: Malin

AJ, det lät inte skönt! Du, jag är så slutkörd denna vecka så jag orkar inte ens fundera på om jag har någon hushållsapparats-historia (långt ord det där) så jag passar. Vet knappt vad jag heter just nu....



Kul med besök av mamma och pappa, hoppas ni har haft det bra och gjort NÅGOT mer än ätit ;-)



Kram

2011-10-25 @ 16:32:38
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: anna

sv: haha ja det skulle de säkert gå på. superbra café verkligen :)

2011-10-25 @ 16:59:35
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik

Du, jag ska fundera lite och se om jag kan komma på någon berättelse, mer än de gamla vanliga "glömma-locket-på-mixern"historierna som man gör var och varannan gång ;)



Att fastna med håret i vispen låter inte så kul du, skönt att det var länge sedan ;)

2011-10-25 @ 18:28:48
URL: http://karlekpatallrik.wordpress.com
Postat av: Patric Nilsson

Jag har med en kaffemaskin till mina kompisar eftersom de inte har gott kaffe hemma.

2011-10-25 @ 20:58:03
URL: http://patricnilsson.se
Postat av: Tina N

Klart att jag har glömt kastruller på spisen och tappat ut kaksmeten på trägolvet, men det känns ju inte så dramatiskt med tanke på din upplevelse! ;)

2011-10-25 @ 22:45:14
URL: http://frkkaka.blogspot.com
Postat av: carro

ååå jag älskar tävlingar. jag skar mig i tummen på skärmaskinen så att ingen kunde äta någonting av köttet för det rann blod överallt, och när jag tänkte slita av flärpen på tummen så fick en av personerna lite panik och plåstra om mig samtidigt som han höll på svimma. man kunde se skelettet, men de gjorde inge ont.

2011-10-26 @ 02:25:23
URL: http://www.oktoberdiva.blogspot.com
Postat av: Kim

När jag vispar med elvisp får jag ganska ofta någon form av tvångsmässig syn inför mig där jag fastnar med fingrarna i visparna. Då hade jag blivit tjockad jag med.



Det här var väl inte så vansinnigt dramtatiskt, men mest dumt... Jag försökte gång på gång att stoppa i kontakten till min digitala stektermometer i hålet där jag trodde den skulle sitta. Tog i av bara fasen tills det sa knäck och något inne i termometerna gick sönder. Då kom pojkvännen (typiskt) och vände på dosan och satte in kontakten i hålet på sidan. Jättefint. Själv hade jag försökt sätta in kontakten i högtalaren, det var den som gick sönder. Den skramlar än. Jag vill bara säga att HÅLEN VAR VÄLDIGT LIKA.

2011-10-26 @ 08:03:05
URL: http://tantrussinsbak.blogpot.com
Postat av: Emmy

Ha ha... vilken gullig, men ändå hemsk historia.

Jag tror det allra värsta som hänt mig och någon köksapparat ihop är detta http://remsansbistro.blogspot.com/2010/12/ett-fult-slut-och-en-vacker-borjan_31.html

Blir gråtfärdig bara jag ser bilden. Hade sparristrådar i varenda liten springa i köket.

2011-10-26 @ 22:01:20
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Conny

Hade lätt vunnit men min historia är alldeles för lik din. Eller kan jag vinna på den?

2011-10-28 @ 00:10:38
Postat av: Jessica

Jag kommer ihåg när jag för första gången skulle använda vår mixer. Jag stoppade ner alla ingredienser som skulle ner och föberedde mig. Men den vägrade starta. Jag försökte ALLT. Tillslut efter kanske 15 min ropade jag på min man och förklarade att vi var tvungna att byta mixern då den inte fungerar. Han tittade på mixern och sa på en gång, kontakten är inte i. Oj, lite pinsamt, tur det var min man ändå!!!

2011-11-01 @ 13:59:30
URL: http://familjensundberg.se/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0